11 φωτογραφίες »

Peugeot 3008 Vs Range Rover Evoque

67.837 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2021)

Range Rover Evoque ή Peugeot 3008; Ποιο είναι καλύτερο; Το ανανεωµένο Peugeot 3008 έχει premium βλέψεις, που του επιτρέπουν να σταθεί απέναντι στο ελιτίστικο Evoque, το οποίο δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως «baby» Range Rover.


To Peugeot 3008 ήταν προποµπός στην premium ρότα, που χάραξε η Peugeot και σίγουρα δεν είναι τυχαίο το ότι το SUV της γαλλικής φίρµας έγινε το πρώτο -και µοναδικό µέχρι σήµερα- όχηµα ελεύθερου χρόνου, που κέρδισε τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς (COTY 2017). Η ανανεωµένη του έκδοση, που κυκλοφορεί πλέον στην αγορά, ήρθε µε περισσότερη κοµψότητα και τονισµένα τα premium χαρακτηριστικά της. Από την άλλη το Evoque αποτελεί χαρακτηριστικό δείγµα της ιδιαίτερης φιλοσοφίας της σειράς Range Rover της βρετανικής Land Rover, η οποία µαζί µε την Jaguar ανήκουν πλέον στην Ινδική Τata Motors. Το Evoque παντρεύει µε ιδιαίτερο τρόπο την ελιτίστικη υπόσταση (όπως φανερώνει και η πολύ τσουχτερή τιµή του) µε off road χαρακτήρα. Μπορούν τα δύο µοντέλα να σταθούν απέναντι; Ας δούµε τις βασικές βενζινοκίνητες και 4Χ2 εκδόσεις τους µε αυτόµατο κιβώτιο.

Εµφάνιση: Αµφότερα ξεχωριστά
Το Evoque είναι το πιο κόµπακτ µοντέλο της σειράς Range Rover µε µήκος 4,371 µ.. Εµφανισιακά είναι εντυπωσιακό συνδυάζοντας στυλ και δυναµισµό χάρη στο φαρδύ αµάξωµα, το κουπέ στυλ, τις αναδυόµενες χειρολαβές θυρών, την υψηλή γραµµή των παραθύρων και το νεύρο στο πλάι. Το Peugeot 3008 φτάνει τα 4,447 µ. σε µήκος µε τη γαλλική φίρµα στην πρόσφατη ανανέωση του µοντέλου να τονίζει την ελκυστική σχεδίαση και την premium αύρα του κυρίως µε τη νέα µάσκα, που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του γαλλικού C-SUV. Αίσθηση προκαλεί η µεγάλη απόσταση από το έδαφος (219 χλστ.), όταν στο Evoque είναι 212 χλστ. Το µικρό Range Rover αντίστοιχα δείχνει έχει καλύτερες γωνίες αναρρίχησης (22,2ο προσέγγισης και 30,6ο φυγής έναντι 20,0ο και 29,0ο αντίστοιχα του 3008).

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
moto