11 φωτογραφίες »

Ford Puma Vs Peugeot 2008

187.481 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2021)

Δυο top επιλογές των B-SUV, τα Ford Puma και Peugeot 2008, βάζουν τη diesel υπογραφή τους στην πιο hot κατηγορία της αγοράς.

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής τους τα Ford Puma και Peugeot 2008, όχι μόνο κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά με τις βενζινοκίνητες εκδόσεις τους απέδειξαν πως αποτελούν δυο top επιλογές στην κατηγορία των B-SUV, όπου ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος. Τι γίνεται όμως στην κόντρα μεταξύ των diesel εκδόσεών τους;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Εμφάνιση: Με αισθητική που τα κάνει ξεχωριστά
Το Ford Puma είναι εντυπωσιακό αισθητικά, ιδιαίτερα στις ST-Line εκδόσεις  (σ.σ. οι μόνες διαθέσιμες) που προσθέτουν στο κομψό του αμάξωμα στοιχεία δυναμικής και τονίζουν τους... Porsche υπαινισμούς στο μπροστινό μέρος. Το Peugeot 2008 από την άλλη στηρίζεται σαφέστατα στις έντονες γωνίες και ακμές του αμαξώματός του για την δυναμική του υπόσταση, την μεγάλη και δυναμική εμπρόσθια μάσκα και τα όμορφα και εδώ φώτα με τα LED μέρας σε μορφή «νυχιών» να το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο, ειδικά τη νύχτα.

Σε κάθε περίπτωση, η σχεδίαση και των δύο μοντέλων στηρίζεται στον δυναμισμό προβάλλοντας βεβαίως και νεανικό «παιχνιδιάρικο» χαρακτήρα κάτι που υπερτονίζεται από τις δυνατότητες εξατομίκευσης που διαθέτουν.

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto