Citroen C5 Aircross: Diesel ή PHEV
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C5 Aircross: Diesel ή PHEV

27.856 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2021)

Η γκάμα του επιβλητικού Citroen C5 Aircross SUV διαθέτει δύο ενδιαφέρουσες, αλλά εκ διαμέτρου αντίθετες εκδόσεις για οικονομία: Diesel και Plug-in υβριδική με βενζίνη. Σε κάθε περίπτωση όμως προσφέρονται τα ίδια πλεονεκτήματα σε τομείς, όπως η άνεση, η πρακτικότητα και η ευρυχωρία. Ας δούμε τι ισχύει για κάθε μία.

H Citroen μπήκε εντυπωσιακά στο χορό των οικογενειακών C-SUV μιας και το C5 Aircross διαθέτει ξεχωριστή σκηνική, αλλά και μηχανολογική παρουσία, αφού εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις προσφέρεται και σε Plug-in υβριδική. Όπως και να έχει είναι κομψό και αρκετά διακριτικό, με γραμμές που θα μπορούσαν να ανήκουν και σε ένα πρωτότυπο για το αύριο. Φαρδιά μάσκα, οριζόντιο καπό, διακριτικά πλευρικά προστατευτικά airbump, μεγάλοι τροχοί και μπάρες οροφής υπογράφουν την SUV στόχευση. Όπως και τα 230 χλστ. από το έδαφος, που είναι η μεγαλύτερη απόσταση στην κατηγορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Όσοι αναζητούν την οικονομία έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο diesel, αλλά και στην PHEV πρόταση στη γκάμα. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία οπτική διαφορά μεταξύ των δύο αυτών εκδόσεων του Citroen C5 Aircross SUV με την εξηλεκτρισμένη έκδοση να ξεχωρίζει από τις βαμμένες λεπτομέρειες στο νέο Anodised Blue χρώμα. Στο ίδιο χρώμα είναι βαμμένο και το χαρακτηριστικό λογότυπο «hybrid» στην πίσω πόρτα και τα μπροστινά φτερά. Μάλιστα το h μοιάζει με πρίζα, ενώ και στις δύο περιπτώσεις προσφέρονται αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, που κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή τη σχεδιαστική ταυτότητα του μεγάλου SUV της Citroen.
 
Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda