Citroen C3 Aircross Vs Hyundai Bayon Vs Skoda Kamiq στα 17 χιλιάρικα

313.050 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2021)

Citroen C3 Aircross, Hyundai Bayon και Skoda Kamiq διαφέρουν σε φιλοσοφία, ωστόσο έχουν κοινό παρονομαστή πως πρόκειται για τρία από τα πιο προσιτά B-SUV της αγοράς.

Η κατηγορία των μικρών SUV/crossover συνεχίζει διαρκώς να κερδίζει έδαφος και υποστηρικτές, με τα μερίδιά της συνεχώς να αυξαίνονται. Οι λόγοι είναι προφανείς. Αφενός αυτά τα αυτοκίνητα είναι σε θέση να προσφέρουν μεγαλύτερες ανέσεις σε μια νέα οικογένεια σε σχέση με τα μικρά και δίνουν την απαιτούμενη αυξημένη απόσταση από το έδαφος και την ψηλή θέση οδήγησης που αποζητούν πλέον οι καταναλωτές.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το βασικότερο όμως είναι πως δεν απαιτούν να βάλεις πολύ πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τρεις προσιτές επιλογές της κατηγορίας, διαφορετικής φιλοσοφίας, στις τούρμπο βενζινοκίνητες εκδόσεις τους με ισχύ περί των 100 ίππων. Πιο συγκεκριμένα το Citroen C3 Aircross των 110 ίππων, το Hyundai Bayon των 100 ίππων και το Skoda Kamiq με τους 95 ίππους.

Value for Money: Kamiq για τιμή, Bayon και C3 Aircross για εγγύηση
Αρχικά πρέπει να τονίσουμε πως πρόκειται για τρία από τα πιο προσιτά μοντέλα της κατηγορίας. Το Kamiq είναι αυτό με τη χαμηλότερη τιμή, από 16.800 ευρώ και μάλιστα με πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού, ωστόσο προσφέρει μόνο δύο χρόνια εγγύηση. Αντίθετα κορυφαία είναι η εγγύηση του Bayon (από 17.190 €) χωρίς όριο χιλιομέτρων και πενταετούς διάρκειας. Μάλιστα ανάμεσα στα τρία μοντέλα είναι το μοναδικό που προσφέρει ζάντες αλουμινίου, ενώ έχει και τη μεγαλύτερη οθόνη, μεγέθους 8 ιντσών (6,5'' το Kamiq και 7,0'' το C3 Aircross). 5 χρόνια εγγύηση προσφέρει και η Citroen στο B-SUV της, το οποίο είναι και το πιο ισχυρό ανάμεσα στα τρία, γεγονός που δικαιολογεί και την πιο αυξημένη του τιμή, από 17.790 ευρώ. Στον πλήρη του εξοπλισμό θα θέλαμε στάνταρ και σύστημα αυτόνομου φρένου.

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto