Άνετο, trendy ή απολαυστικό B-SUV; Citroen C3 Aircross Vs Fiat 500X Vs SEAT Arona
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Άνετο, trendy ή απολαυστικό B-SUV; Citroen C3 Aircross Vs Fiat 500X Vs SEAT Arona

10.230 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2021)

Με τιμή γύρω από τα 18 χιλιάρικα, το Citroen C3 Aircross προσφέρει άνετες και οικονομικές μετακινήσεις, το Fiat 500X trendy σχεδίαση και πιο προσιτή τιμή και το SEAT Arona περισσότερη αδρεναλίνη και καλύτερο εξοπλισμό.

Τα Β-SUV είναι το trend της αυτοκίνησης, με την κλάση να απαριθμεί τα περισσότερα μοντέλα από κάθε άλλη. Ανάμεσα λοιπόν στις πολυάριθμες επιλογές που προσφέρονται επιλέξαμε να συγκρίνουμε τρία μοντέλα , με διαφορετικό χαρακτήρα μεταξύ τους , αλλά παραπλήσια τιμή. Ο λόγος για τα Citroen C3 Aircross, Fiat 500X και SEAT Arona, στις βασικές βενζινοκίνητες εκδόσεις τους.

Σχεδίαση: Πιο SUV το C3 Aircross, trendy 500X και νεανικό Arona

Ιδιαίτερο σχεδιαστικό ενδιαφέρον με pop-trendy στοιχεία έχει το Fiat 500X, το οποίο δείχνει σαν ένα «πρησμένο» 500αράκι, διατηρώντας και μεγεθύνοντας τα βασικά στοιχεία της σχεδίασης του εμβληματικού μίνι. Συγχρόνως είναι και το μεγαλύτερο με μήκος 4,25 μ..  Από την άλλη το C3 Aircross (μήκος 4,15 μ.) θα λέγαμε πως είναι ένα πιο στυλάτο C3 με πιο πολυχρηστικές εμφανισιακές καταβολές, ενώ θυμίζει περισσότερο SUV χάρη στις αναλογίες του και τον ογκώδη προφυλαχτήρα. Τέλος, το Arona, το πιο μικρό από τα τρία με μήκος 4,13 μ.  εκφράζει ένα πιο ισορροπημένο σύνολο, με τις έντονες γωνίες να διαμορφώνουν ένα πιο νεανικό και σπορτίφ πρόσωπο στα πρότυπα του Ibiza.

Value For Money: Πιο προσιτό το 500X, πιο ακριβό και πιο πλούσιο το Arona

Ανάμεσα στα τρία μοντέλα, το 500Χ είναι αυτό με τη χαμηλότερη τιμή, από 17.880 ευρώ και μάλιστα με πολύ καλή εγγύηση διάρκειας 5 ετών/200.000 χλμ., προσφέροντας όλα τα απαραίτητα από πλευράς εξοπλισμού. Σε αυτό το κομμάτι ξεχωρίζει το Arona, όντας το μοναδικό με σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος και ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον δεν πληρώνει τέλη, ωστόσο από την άλλη είναι και το πιο ακριβό με τιμή από 18.690 ευρώ και με εγγύηση 4 χρόνια. 5 χρόνια εγγύηση προσφέρει και η Citroen στο B-SUV της, το οποίο στέκεται ενδιάμεσα των άλλων δύο μοντέλων, με κόστος από 18.000 ευρώ.
 

Εσωτερικό-Χώροι

Κινητήρας: C3 Aircross για οικονομία και Arona σε επιδόσεις

Οδική συμπεριφορά: ¶νεση από το C3 Aircross, πιο fun το Arona, ισορροπία στο 500Χ

Ποιο μικρό SUV διαλέγει το AutoΤρίτη;

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LEASING APRILIOS
skoda