" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  9/5/2007

Ποιo Honda CR-V να επιλέξω;

Διαβάστηκε από 18662 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/5/2007


Το ιαπωνικό SUV αποτελεί ένα αυτοκίνητο που παρουσιάζεται σημαντικά βελτιωμένο στους περισσότερους τομείς, έναντι της προηγούμενης και επιτυχημένης γενιάς. Αν και εφοδιάζεται με ένα 2λιτρο κινητήρα, διατίθεται σε 4 επίπεδα εξοπλισμού κάτι που δυσκολεύει την επιλογή του αγοραστή.
ES
Η έκδοση ES, με τιμή 34.400 ευρώ, περιλαμβάνει στον εξοπλισμό ABS με EBD, σύστημα ευστάθειας VSA, σύστημα ευστάθειας τρέιλερ TSA, αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους τύπου κουρτίνας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, ανακλινόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, ραδιο-cd με mp3 player και χειριστήρια στο δερμάτινο τιμόνι, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, υπολογιστή ταξιδιού και δείκτη εξωτερικής θερμοκρασίας, cruise control, υποβοηθούμενο τιμόνι ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος και τηλεσκοπικά, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.
ES Plus
Η ES Plus, με τιμή 36.400, περιλαμβάνει επιπλέον, πανοραμική γυάλινη οροφή, φιμέ πίσω τζάμια, εμπρός φώτα HID (High Density Discharge), σύστημα πλύσης προβολέων.
Luxury
Η Luxury (38.900 ευρώ) διαθέτει επιπλέον, συναγερμό, δερμάτινο σαλόνι, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, θερμαινόμενα καθίσματα με του οδηγού να είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο, ηχοσύστημα με 7 ηχεία και αυτόματο σύστημα αλλαγής 6 CD και αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.
Executive
Η πλουσιότερη έκδοση Executive, με τιμή 44.900 ευρώ, περιλαμβάνει επιπλέον σύστημα μετριασμού/αποφυγής σύγκρουσης CMBS, ενεργά φώτα, σύστημα πλοήγησης με φωνητική εντολή και για τον έλεγχο του κλιματισμού και του ηχοσυστήματος, κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth/handsfree με χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα πολλαπλών πληροφοριών με χειριστήρια στο τιμόνι.

H BEST BUY έκδοση:
H βασική έκδοση του ιαπωνικού SUV διαθέτει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα εξοπλισμού τόσο άνεσης όσο και ασφάλειας, που δικαιολογούν και την σχετικά αυξημένη τιμή της έναντι του ανταγωνισμού και αποτελεί, κατά τη γνώμη μας, την καλύτερη επιλογή.

Για όσους αποζητούν το κάτι παραπάνω, όσον αφορά την πολυτέλεια, τότε η έκδοση Luxury θα καλύψει σίγουρα τις ανάγκες τους με την αυξημένη τιμή, έναντι της βασικής, να δικαιολογείται απόλυτα από τα επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία.


περισσότερα »

HONDA - Τελευταία νέα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Τελευταία νέα