Η έρευνα του Γερμανικού οργανισμού τεχνικού ελέγχου GTÜ, ανέδειξε το Insignia στην πρώτη θέση των μεταχειρισμένων 1-3 ετών.

Η έρευνα του Γερμανικού οργανισμού τεχνικού ελέγχου GTÜ, ανέδειξε το Insignia στην πρώτη θέση των μεταχειρισμένων 1-3 ετών.

Opel Insignia: άριστα και στην αντοχή

(19/9/2011)

Το μεσαίο Insignia της Opel, απέσπασε την κορυφαία διάκριση σε Γερμανική έρευνα αξιολόγησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μεταξύ 240 διαφορετικών μοντέλων!

Το Opel Insignia απέσπασε τον τίτλο του καλύτερου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στη μεσαία κατηγορία σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο Γερμανικός οργανισμός τεχνικού ελέγχου GTÜ, και δημοσίευσε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η στατιστική ανάλυση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για το 2012 επιβεβαιώνει ότι το Insignia είναι Νο1 σε ποιότητα στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας ενός έως τριών ετών. Αντικείμενο της έρευνας είναι η μέτρηση και αξιολόγηση της αντοχής των μεταχειρισμένων οχημάτων. Η έρευνα του GTÜ για το 2012 βασίστηκε σε ένα δείγμα πέντε εκατομμυρίων και πλέον γενικών ελέγχων που διεξάγονται σε περισσότερα από 240 διαφορετικά μοντέλα κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας. Από τη διαδικασία προκύπτει μία κατάταξη όπου αναφέρονται καθαρά τα υπέρ και τα κατά όλων των οχημάτων, και το Insignia διακρίθηκε σε όλες τις κατηγορίες. Ο επικεφαλής του GTÜ, Rainer de Biasi, δήλωσε: «Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του Insignia αναδείχθηκε κατά τη διάρκεια των γενικών ελέγχων». Και πρόσθεσε: «Αν και νέα άφιξη στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, το Insignia είναι αναμφισβήτητα νικητής της μεσαίας κατηγορίας». Οι κινητήρες του Opel Insignia έχουν βελτιωθεί πολύ με γνώμονα την απόδοση καυσίμου. Ο βενζινοκινητήρας 1.4 Turbo ecoFLEX Insignia είναι ο πιο οικονομικός στη μεσαία κατηγορία με απόδοση 140 ίππων και μέση κατανάλωση στα μόλις 5,7 λίτρα/100 χιλιόμετρα, δηλαδή δύο λίτρα λιγότερο από τον προηγούμενο κινητήρα των 1.8 λίτρων με επίσης απόδοση στους 140 ίππους. Επίσης οι εκπομπές CO2 μειώθηκαν ανάλογα - συγκεκριμένα κατά 45 γρ./χιλιόμετρο, πέφτοντας έτσι στα 134 γρ./χιλιόμετρο. Στη γκάμα πετρελαιοκινητήρων ξεχωρίζει επίσης ένας νέος, πιο αποδοτικός 2.0 CDTI ecoFLEX με απόδοση 160 ίππων που εκπέμπει μόνο 115 γρ./χιλιόμετρο CO2 και καταναλώνει μόλις 4,3 λίτρα/100 χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center