Πρόγευση για την ανανεωμένη Porsche Panamera, που θα δούμε το 2013, θα αποτελέσει το πρωτότυπο Shooting Brake

Πρόγευση για την ανανεωμένη Porsche Panamera, που θα δούμε το 2013, θα αποτελέσει το πρωτότυπο Shooting Brake

Porsche Panamera Shooting Brake στο Παρίσι

(26/7/2012)

Μια πρόγευση για την ανανεωμένη Porsche Panamera, που θα παρουσιαστεί το 2013, αναμένεται να αποτελέσει το πρωτότυπο Panamera Shooting Brake, που θα αποκαλυφθεί, τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο Παρίσι

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία, το concept Panamera Shooting Brake, που θα αποτελέσει ένα από τα κεντρικά εκθέματα της Porsche, στο Σαλόνι του Παρισιού, θα έχει κάποια κοινά σημεία αναφοράς, με την ανανεωμένη Panamera, που θα παρουσιαστεί στη Σαγκάη (την πόλη που έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πρώτης γενιάς του μοντέλου, το 2009), τον Απρίλιο του 2013.
Όπως αποκαλύπτουν γερμανικά δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται το εν λόγω πρωτότυπο, να εξελιχθεί σε ρεαλιστικό αυτοκίνητο παραγωγής και να λανσαριστεί έως το 2015.
Σε ό,τι αφορά, τώρα, στο facelift της Panamera, οι πληροφορίες διαρρέουν με το... σταγονόμετρο, από τα στελέχη της Porsche. Τα μακρύτερο μεταξόνιο και το ανανεωμένο εσωτερικό, πιθανότατα με διαφοροποιημένο ταμπλό, είναι δύο αλλαγές που έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ οι επιλογές, στη γκάμα των κινητήρων, είναι μάλλον συγκεκριμένες. Υπάρχουν, ωστόσο, πληροφορίες, που αναφέρουν ότι η Panamera S, θα εφοδιάζεται με νέο 3λιτρο, twin turbo, κινητήρα 425 ίππων, ενώ για την Panamera Diesel S, προορίζεται ο -προερχόμενος από την Audi- V8 TDI.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center