Xιλιάδες διαφημιστικές πινακίδες, στους δρόμους του Λονδίνου, αναγράφουν λάθος το όνομα της Boxster.

Xιλιάδες διαφημιστικές πινακίδες, στους δρόμους του Λονδίνου, αναγράφουν λάθος το όνομα της Boxster.

¶λλο Boxster και άλλο… Boxter!

(20/8/2012)

Απίστευτη γκάφα από την Porsche, στη Μεγάλη Βρετανία, με τις χιλιάδες διαφημιστικές πινακίδες, στους δρόμους του Λονδίνου, να αναγράφουν λάθος το όνομα της Boxster.

Συμβαίνουν κι αυτά… Η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ, αλλά 100% πραγματική! Προωθήθηκε από έναν παρατηρητικό αναγνώστη, σε διάφορα ειδησεογραφικά site στη Μεγάλη Βρετανία. Το σλόγκαν της Porsche, όπως αναφέρεται στις χιλιάδες διαφημιστικές πινακίδες, στους δρόμους του Λονδίνου είναι ότι: «για μερικά πράγματα στη ζωή δεν θα υπάρξει μια εφαρμογή». Ωστόσο για έναν σωστό ορθογραφικό έλεγχο, οι άνθρωποι της Porsche, αλλά και της διαφημιστικής εταιρείας που ανέλαβε την καμπάνια, στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές, καθώς το όνομα του entry-level μοντέλου της φίρμας, αναγράφεται λάθος, ως Boxter και όχι Boxster!
Μπορεί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το εκ παραδρομής λάθος να θεωρηθεί αμελητέο, στην προκειμένη, όμως, αφορά μια πολυδάπανη διαφημιστική καμπάνια, σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, η οποία, μάλιστα, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, λόγω της πρόσφατης διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων. Και φυσικά η γκάφα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto