H Land Rover θέλει να λανσάρει ένα νέο compat πολυτελές SUV, κάτω από το μεσαίο Evoque.

H Land Rover θέλει να λανσάρει ένα νέο compat πολυτελές SUV, κάτω από το μεσαίο Evoque.

Land Rover: Στα σκαριά νέο μικρό SUV

(19/9/2012)

Την πρόθεση της Land Rover να λανσάρει ένα νέο compat πολυτελές SUV, κάτω από το μεσαίο Evoque, αποκάλυψε κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας, μιλώντας σε διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρείας, Gerry McGovern, τόνισε ότι στα μελλοντικά σχέδια της Land Rover, είναι το λανσάρισμα ενός μικρού, αλλά σε κάθε περίπτωση πολυτελούς SUV, που θα τοποθετηθεί στη γκάμα, κάτω από το νέο μεσαίο Evoque. Σε μια εποχή που η αγορά προσπαθεί να σταθεροποιηθεί, μικρότερα και ελαφρύτερα οχήματα είναι ο τρόπος για να μπορέσεις να προχωρήσεις.
Πιθανότατα το νέο εγχείρημα της Land Rover να βρει άμεσους ανταγωνιστές, καθώς και η Audi ετοιμάζει γερό μπάσιμο στην κατηγορία των μικρών SUV, με το λανσάρισμα του Q1, τα επόμενα χρόνια. Σε ό,τι αφορά στο new entry της εταιρείας, το Evoque, η Tata Motors, που έχει τον έλεγχο της Land Rover, ανακοίνωσε ότι έχουν πουληθεί περίπου 90.000 μονάδες (3θυρο και 5θυρο αμάξωμα) παγκοσμίως. Από την έρευνα της JATO Dynamics, προκύπτει ότι στο πρώτο μισό του έτους, έχουν πουληθεί στην Ευρώπη, 27.685 Evoque, σχεδόν το σύνολο των μονάδων της Land Rover, στο αντίστοιχο διάστημα (29.891)!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto