Στη νέα γενιά της S-Class, επενδύει, πλέον, η Mercedes-Benz.

Στη νέα γενιά της S-Class, επενδύει, πλέον, η Mercedes-Benz.

Περικοπές στην παραγωγή της S-Class

(18/10/2012)

Την απόφασή της να περικόψει δραστικά την παραγωγή της S-Class, μέχρι την έλευση της νέας γενιάς, το 2013, ανακοίνωσε η Mercedes-Benz.

Όπως ανακοίνωσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία η εργοστασιακή μονάδα στο Sindelfingen, θα μειώσει σε μία βάρδια την παραγωγή του πολυτελούς saloon, αυξάνοντας παράλληλα τις βάρδιες για τη C-Class, μέχρι και τις αρχές του 2013, οπότε θα αρχίσει, σε εντατικούς ρυθμούς, η παραγωγή της νέας γενιάς S-Class. Οι πωλήσεις του μοντέλου έχουν μειωθεί κατά 27%, τους τελευταίους οκτώ μήνες (5.227 μονάδες), συμπεριλαμβανομένης και της σταθερά ανερχόμενης κινέζικης αγοράς.
Είναι ξεκάθαρο ότι πέρα από την οικονομική κρίση και το υψηλό κόστος κτήσης, η S-Class έχει κάνει ηλικιακά  τον κύκλο της, γι αυτό και η Mercedes επενδύει πολλά στη νέα γενιά, που θα λανσαριστεί -πλήρως αναβαθμισμένη και ριζικά ανασχεδιασμένη- το 2013. Η γκάμα των κινητήρων δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μία plug-in υβριδική έκδοση, με έναν 3λιτρο V6 βενζινοκινητήρα και ένα υβριδικό σύνολο απόδοσης 60 ίππων.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw