Μεγάλη διάκριση για το ολοκαίνουριο Kia cee΄d.

Μεγάλη διάκριση για το ολοκαίνουριο Kia cee΄d.

Βραβείο σχεδιασμού για το Kia cee΄d

6.498 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2012)

Το Kia cee΄d δεύτερης γενιάς αναγνωρίστηκε για άλλη μία φορά για την εξαιρετική σχεδίασή του, επιτυγχάνοντας «Ειδική Μνεία» στο περίφημο Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2013 (German Design Award).

Το cee΄d έλαβε βραβείο για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του στην κατηγορία «Transportation and Public Space» (Μεταφορές & Δημόσιος Χώρος) του Γερμανικού Βραβείου Σχεδιασμού, το οποίο έκρινε την αισθητική και τη λειτουργικότητα όλων των τύπων των οχημάτων. Η κριτική επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 30 κορυφαίους ειδικούς στο σχεδιασμό, την επιστήμη και τις επιχειρήσεις, οι οποίοι αξιολογούν πάνω από 1.500 συμμετοχές σε 10 κατηγορίες.
"Είμαστε περήφανοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το cee΄d σε διαγωνισμό κύρους όπως το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer. "Αυτό το βραβείο αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του γεγονότος ότι η ευρωπαϊκή ομάδα σχεδιασμού μας, με επικεφαλής τον Gregory Guillaume, έχει κατακτήσει με επιτυχία τη δύσκολη πρόκληση, να βελτιώσει δηλαδή περαιτέρω το μοντέλο που σηματοδότησε την αναβάθμιση της ποιότητας και του design της Kia.
 
"Το νέο cee΄d με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και το δυναμικό του χαρακτήρα χαρίζει μεγαλύτερη συγκίνηση και γοητεία από τον προκάτοχό του. Φυσικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιΆ αυτή την διάκριση του Νέου cee΄d".
Η επίσημη παρουσίαση των Γερμανικών Βραβείων Σχεδιασμού θα λάβει χώρα στην Ambiente την μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών αγαθών του κόσμου, στις 15 Φεβρουαρίου 2013 στην Φρανκφούρτη.
Το νέο ceed, το καλύτερο σε πωλήσεις μοντέλο της Kia στην Ευρώπη, έχει ήδη αναγνωριστεί για το σχεδιασμό του στο Automotive Brand Contest τον Ιούνιο του 2012. Σε αυτό το διαγωνισμό κέρδισε ένα βραβείο για την εξωτερική του σχεδίαση και έλαβε «Ειδική μνεία» για την εσωτερική σχεδίαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center