Ένα από τα μοντέλα που θα δούμε σύντομα στην παραγωγή, αναμένεται να είναι το Panamera Sport Turismo concept.

Ένα από τα μοντέλα που θα δούμε σύντομα στην παραγωγή, αναμένεται να είναι το Panamera Sport Turismo concept.

Porsche: 4 νέα μοντέλα έως το 2018

4.681 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2012)

Στην αποκάλυψη ότι η Porsche θα προχωρήσει στην παραγωγή τεσσάρων νέων μοντέλων, μέσα στην επόμενη πενταετία, προχώρησε ο CEO της φίρμας από τη Στουτγάρδη.

Μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Matthias Mueller, ήταν αρκετά αποκαλυπτικός για τα μελλοντικά σχέδια της Porsche, τονίζοντας ότι έως το 2018 αναμένεται να δούμε στην παραγωγή τουλάχιστον τέσσερα νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων η 918 Spyder, αλλά και το μικρότερο -σε σχέση με την Cayenne- SUV Macan.
O Mueller εξήγησε ότι η Porsche δεν έχει, ακόμα, αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην παραγωγή ενός νέου sports car, που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στην 911 και την 918 Spyder. Εάν, πάντως, ανάψει το πράσινο φως, το αργότερο έως τα τέλη του επόμενου έτους, το νέο μοντέλο θα "πατήσει" πάνω στην πλατφόρμα, με την κωδική ονομασία MMB, πάνω στην οποία θα βασιστούν η επόμενη Lamborghini Gallardo και το Audi R8.
 Όταν ρωτήθηκε για το μελλοντικό entry level model, μια "μικρή" Panamera, που θα πιθανότατα θα ονομάζεται Pajun, ο Mueller επιβεβαίωσε το σενάριο, χωρίς να διευκρινίσει πότε θα δοθεί η έγκριση για την παραγωγή του, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για άλλες παραλλαγές της Panamera, όπως το Sport Turismo concept, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Παρίσι.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw