Πρόσφατα η VW παρουσίασε το Polo R WRC Street, μια συλλεκτική προσθιοκίνητη έκδοση με επιρροές από το αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Πρόσφατα η VW παρουσίασε το Polo R WRC Street, μια συλλεκτική προσθιοκίνητη έκδοση με επιρροές από το αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Σκέψεις για τετρακίνητο Polo

4.373 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2013)

Φαίνεται ότι η επιστροφή στο WRC, ανοίγει και την όρεξη, αλλά και τους ορίζοντες για τη VW, η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο λανσαρίσματος μιας νέας τετρακίνητης έκδοσης του Polo.

Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος ανάπτυξης της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Ulrich Hackenberg, "μια τετρακίνητη έκδοση του Polo, θα ήταν ένα εξαιρετικό νέο για αρκετές χώρες". Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, το υψηλόβαθμο στέλεχος της VW, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η εμπλοκή της εταιρείας στο WRC, να φέρει και μια... συναισθηματική έκδοση του δημοφιλούς μικρού.
Πιθανότατα ένα τέτοιο μοντέλο να βασιστεί και αυτό στην πλατφόρμα PQ25 και να "δανειστεί" την τεχνογνωσία της Audi, στην τετρακίνηση quattro, στα πρότυπα του μικρού A1 quattro. Πρόσφατα η VW παρουσίασε το Polo R WRC Street, μια συλλεκτική προσθιοκίνητη έκδοση με επιρροές από το αγωνιστικό αυτοκίνητο, που θα παραχθεί σε μόλις 2.500 μονάδες, με τιμές που ξεκινούν από 33.900 ευρώ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
Audi