Η Mercedes CLA45 AMG σε στιγμιότυπο του νέου παιχνιδιού «driveclub».

Η Mercedes CLA45 AMG σε στιγμιότυπο του νέου παιχνιδιού «driveclub».

Η Mercedes CLA45 AMG σε παιχνίδι του PS4

4.341 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2013)

Μαζί με την παρουσίαση του Playstation 4, αποκαλύφθηκε η νέα «ακυκλοφόρητη» Mercedes CLA45 AMG σε στιγμιότυπο του νέου παιχνιδιού αγώνων αυτοκινήτων «driveclub».

Μόλις εχθές έκανε το ντεμπούτο της η νέα κονσόλα, playstation 4 και μαζί της παρουσιάστηκαν και αρκετά νέα παιχνίδια. Ένα από αυτά ήταν και ένας νέος εξομοιωτής αγώνων αυτοκινήτων, το driveclub, όπου σε μια φωτογραφία αποκαλύφθηκε η νέα Mercedes CLA45 AMG. Το νέο «θηρίο» της AMG θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στο τέλος του άλλου μήνα σε έκθεση της Νέας Υόρκης. Ο χειριστής/οδηγός του νέου παιχνιδιού θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από άλλα μοντέλα της Mercedes, όπως τη νέα A45 AMG που θα δούμε σε λίγες μέρες στη Γενεύη.
Η CLA45 αναμένεται να εφοδιάζεται με τον 4κύλινδρο 2.000 κ.εκ., που αποδίδει 360 ίππους και 450 Nm ροπής, ότι ακριβώς έχει και η A45 AMG. Το μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με ένα αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ένα νέο σύστημα τετρακίνησης. Το τετράπορτο coupe επιταχύνει από στάση και φτάνει τα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw