Το GT-R Midnight Opal, περιορισμένης έκδοσης 100 μονάδων, αντλεί το όνομά του από το μοναδικό συνδυασμό δύο αποχρώσεων του μαύρου «Opal και Midnight» εξωτερικά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το GT-R Midnight Opal, περιορισμένης έκδοσης 100 μονάδων, αντλεί το όνομά του από το μοναδικό συνδυασμό δύο αποχρώσεων του μαύρου «Opal και Midnight» εξωτερικά.

Η Midnight Opal εκδοχή του Nissan GT-R

4.791 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2013)

Η Nissan ανακοίνωσε ότι μόλις 100 θα είναι οι τυχεροί οι οποίοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν μια νέα και άκρως «περιποιημένη» έκδοση του GT-R, με την ονομασία Midnight Opal.

Η Nissan επιβεβαίωσε το λανσάρισμα μιας νέας έκδοσης για το GT-R, η οποία θα περιοριστεί σε μόλις 100 μονάδες. Η ονομασία της, Midnight Opal, εμπνευσμένη από το συνδυασμό δύο αποχρώσεων του μαύρου «Opal και Midnight» εξωτερικά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι τα χρώματα θα εφαρμοστούν σε στρώσεις προσεκτικά με το χέρι, ενώ ανάλογα με τον φωτισμό και την οπτική γωνία, το συγκεκριμένο μοντέλο θα εμφανίζει διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου, «παίζοντας» με τη διχρωμία.
Πέρα όμως από το χρώμα, η ιαπωνική φίρμα θέλει να προσφέρει και πρόσθετα χαρακτηριστικά στους υποψήφιους ιδιοκτήτες μιας τέτοιας έκδοσης. Γι αυτό λοιπόν το εν λόγω μοντέλο θα εφοδιάζεται με αεροτομή από ανθρακόνημα, ζάντες από σφυρήλατο αλουμίνιο και αριθμημένο λογότυπο αποκλειστικής έκδοσης στον κινητήρα.
Ως προς το μηχανικό σύνολο, τα δεδομένα θα παραμείνουν τα ίδια, με τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 3,8 λτ. κινητήρα να αποδίδει 545 ίππους και 630 Nm ροπής.
Τέλος, το GT-R Midnight Opal θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον Σεπτέμβριο, ενώ η Nissan ήδη ετοιμάζεται να λανσάρει τον επόμενο χρόνο τη Nismo έκδοσή του, με απόδοση 570 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto