Το νέο Α3 MPV ή V4, όπως πιθανότατα θα ονομάζεται, θα δεχτεί επιδράσεις κι από το A3 Sportback, όπως αποκαλύπτει η αποκλειστική ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Α3 MPV ή V4, όπως πιθανότατα θα ονομάζεται, θα δεχτεί επιδράσεις κι από το A3 Sportback, όπως αποκαλύπτει η αποκλειστική ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα.

Σε 3 χρόνια τo νέο Audi Α3 MPV ή V4

5.254 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2013)

Το νέο Α3 MPV επιβεβαιώθηκε από την Audi και θα μπει στην παραγωγή μέσα στα επόμενα 3 χρόνια, ενώ η ονομασία του θα είναι πιθανότατα V4. Θα έχει 5 ή 7 θέσεις κι οικονομικούς κινητήρες.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Audi, στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η κατασκευή του πολυμορφικού A3, ώστε να είναι έτοιμο για λανσάρισμα το 2016, θέτοντας νέα διλήμματα στον ανταγωνισμό της μικρομεσαίας κατηγορίας.Μάλιστα το νέο μοντέλο θα λάβει, πολύ πιθανόν, την ονομασία V4, ενώ η διάταξη των καθισμάτων του θα είναι 5θέσια ή 7θέσια, ανάλογα τις απαιτήσεις του υποψήφιου αγοραστή.Παράλληλα, η γερμανική φίρμα θα παρουσιάσει επίσημα πολύ νωρίτερα το πρωτότυπο όχημα, ίσως και τον επόμενο μήνα στη Φρανκφούρτη και το οποίο θα δεχτεί μεν σχεδιαστικές επιδράσεις από το A3 Sportback, αλλά όπως φαίνεται και από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που έχουμε εξασφαλίσει, θα έχει κι αρκετές διαφοροποιήσεις.Πιο συγκεκριμένα, η οροφή θα ψηλώσει, οι γυάλινες επιφάνειες θα αυξήσουν το εμβαδόν τους και οι πίσω κολόνες θα έλθουν πιο κάθετες για να ωφελήσουν την εσωτερική ευρυχωρία και πρακτικότητα, ενώ αναμένεται να έχει κι ένα πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών, 650 λίτρων. Σημειωτέον ότι και μια σπορτίφ «πινελιά» δεν θα απουσιάζει, καθώς μια διακριτική αεροτομή στο πίσω τμήμα θα «δίνει τον τόνο» του σπορ οχήματος.Επίσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πρωτότυπο Roadjet, θα «παίξει ρόλο» στο εσωτερικό design του νέου MPV.Να θυμίσουμε τέλος ότι το νέο πολυμορφικό της Audi θα βασίζεται στην πλατφόρμα «MQB» του VW Group, θα λάβει τους νεότερους και πιο οικονομικούς TFSI και TDI κινητήρες, αλλά βεβαίως και μια υβριδική έκδοση, όπως όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN