Η Porsche σχεδιάζει να κατασκευάζει τη νέα γενιά της Panamera στο Ανόβερο και να τη συναρμολογεί σε τελικό στάδιο στη Λειψία.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Porsche σχεδιάζει να κατασκευάζει τη νέα γενιά της Panamera στο Ανόβερο και να τη συναρμολογεί σε τελικό στάδιο στη Λειψία.

H Porsche Panamera… μετακομίζει

3.503 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2013)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Porsche σχεδιάζει να μεταφέρει την γραμμή παραγωγής της Panamera (στην επόμενη γενιά της) από τη Λειψία στο Ανόβερο, ώστε στη Λειψία να επικεντρωθούν στη νέα Macan και την Cayenne.

Διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τη μεταφορά «έδρας» της Panamera στο Ανόβερο, όπου βρίσκεται εργοστάσιο του ομίλου VW. Πιο συγκεκριμένα, η Porsche φαίνεται να αποφάσισε ότι η νέα γενιά της 4θυρης λιμουζίνας της θα κατασκευάζεται στο Ανόβερο και θα συναρμολογείται στο τελικό στάδιο της στη Λειψία.Παρόλο που ένα τέτοιο σχέδιο μοιάζει δαπανηρό, τη στιγμή που επενδύθηκαν 500 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο της Λειψίας για την αναβάθμισή του, η Porsche θα το κάνει αυτό, πιθανότατα για να «αφήσει χώρο» στη νέα Macan και την Cayenne, που θα κατασκευάζονται στη Λειψία.Να σημειωθεί τέλος ότι η δυναμικότητα της Λειψίας ήταν πέρυσι 27.000 μονάδες (Panamera), όλο τον χρόνο, κάτι που προβλέπεται να αυξηθεί στο εργοστάσιο του Ανόβερου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center