H παραγωγή της νέας P1 έχει ξεκινήσει και ήδη η πρώτη μονάδα αναμένεται να περάσει το «κατώφλι» του εργοστασίου.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H παραγωγή της νέας P1 έχει ξεκινήσει και ήδη η πρώτη μονάδα αναμένεται να περάσει το «κατώφλι» του εργοστασίου.

Ξεκίνησε η παραγωγή της McLaren P1

3.485 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2013)

H McLaren ανακοίνωσε επίσημα πως η παραγωγική διαδικασία της P1 έχει ξεκινήσει ήδη και το πρώτο υπεραυτοκίνητο της βρετανικής φίρμας θα περάσει σύντομα το «κατώφλι» του εργοστασίου.

Με πολλές… ατυχίες και αρκετά μυστικά είχε ξεκινήσει την πορεία του ως πρωτότυπο το νέο υπεραυτοκίνητο της McLaren, ενώ ελπίζουμε να έχουν διορθωθεί τώρα που οι πρώτες P1 πρόκειται να συναντήσουν τους αγοραστές τους. Το ισχυρό μοντέλο και άμεσο ανταγωνιστή της LaFerrari και της νέας Porsche 918 Spyder είναι έτοιμο να παραδοθεί στους πρώτους ιδιοκτήτες, μιας και η παραγωγή έχει ξεκινήσει και ήδη η πρώτη μονάδα αναμένεται να περάσει το «κατώφλι» του εργοστασίου.
Να θυμίσουμε ότι κάτω από το καπό της McLaren P1 υπάρχει ένα υβριδικό σύστημα, το οποίο αποτελείται από έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3,8 λτ. V8 και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 179 ίππων και 260 Nm ροπής. Η συνολική απόδοση του μοντέλου αγγίζει τους 916 ίππους και 900 Nm ροπής, ενώ επιτρέπει στο supercar να επιταχύνει από στάση και να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3 δλ., ενώ η τελική του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 350 χλμ./ώρα.
Η παραγωγή της P1 θα περιοριστεί στις 375 μονάδες και η τιμή της στο Ην. Βασίλειο φτάνει τα 1.026.045 ευρώ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε πως έχουν μείνει ελάχιστα ακόμα μοντέλα για την ευρωπαϊκή αγορά, τα οποία ψάχνουν τους ιδιοκτήτες τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto