Κατά τα φαινόμενα, τον Φεβρουάριο του 2015 θα λανσαριστεί το Qashqai Nismo (στη φωτό το «κανονικό») με 1.800άρι turbo μοτέρ 270 ίππων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κατά τα φαινόμενα, τον Φεβρουάριο του 2015 θα λανσαριστεί το Qashqai Nismo (στη φωτό το «κανονικό») με 1.800άρι turbo μοτέρ 270 ίππων.

Το 2015 το Nissan Qashqai Nismo των 270 ίππων

11.165 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2014)

Η Nismo «φρενίτιδα» συνεχίζεται αμείωτα στη Nissan, καθώς τον Φεβρουάριο του 2015 θα λανσαριστεί το Qashqai Nismo με 1.800άρι μοτέρ 270 ίππων, το οποίο θα περάσει αργότερα και στη σχετική έκδοση του Pulsar.

Ότι στη Nissan ετοιμάζουν τις εκδόσεις Nismo των Qashqai και Pulsar είναι ήδη γνωστό. Αλλωστε, το μεγαλοστέλεχος της Nissan, κος Ponz Pandikuthira, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως η εταιρεία του σκέφτεται τη δημιουργία του Pulsar Nismo. Είχε πει σχετικά: «Θα εξαρτηθεί από την περίσταση. Πάντως, φτιάχνοντας ένα μοντέλο 200 ίππων, είσαι ήδη πάνω από τον ανταγωνισμό, πόσο μάλλον αν φτάσεις την απόδοση στους 250 ίππους». Επιπλέον, στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, δια στόματος του κου Andy Palmer, είχε επιβεβαιωθεί πως η Nissan εργάζεται πάνω στη δημιουργία έκδοσης Nismo για τη νέα γενιά του Qashqai.Οι τελευταίες πληροφορίες, είναι ακόμα καλύτερες, καθώς από ανώνυμη εσωτερική πηγή, αναφέρεται πως στη Nissan έχουν ήδη τελειώσει με την εξέλιξη ενός 4κύλινδρου turbo συνόλου 1,8 λτ., η ισχύς τους οποίου φέρεται να ανέρχεται στους 270 ίππους. Το εν λόγω μοτέρ θα κάνει ντεμπούτο στο Nissan Qashqai Nismo, του οποίου το λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2015.Ο ίδιος κινητήρας θα βρεθεί κάτω από το φημολογούμενο Nissan Pulsar Nismo, πιθανότατα με την ίδια απόδοση. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, το κορυφαίο Pulsar θα κάνει ντεμπούτο στο 2ο μισό της επόμενης χρονιάς και θα τοποθετηθεί στην κορυφή του ανταγωνισμού.

Αυξάνει συνεχώς σε μέλη η «οικογένεια» Nismo της Nissan.

Αυξάνει συνεχώς σε μέλη η «οικογένεια» Nismo της Nissan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw