Οι lifestyle εξατομικεύσεις πολυτελών αυτοκινήτων φαίνεται ότι παραμένουν «ακλόνητες» παρά τη διεθνή ύφεση, καθώς ο κόσμος του θεάματος θέλει να κάνει τα πιο πρωτότυπα πράγματα για να προσελκύσει τα β
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι lifestyle εξατομικεύσεις πολυτελών αυτοκινήτων φαίνεται ότι παραμένουν «ακλόνητες» παρά τη διεθνή ύφεση, καθώς ο κόσμος του θεάματος θέλει να κάνει τα πιο πρωτότυπα πράγματα για να προσελκύσει τα βλέμματα του κόσμου, όσο και αν στοιχίζουν.

Mercedes CLS 350 «καλυμμένη» με 1 εκατ. κρύσταλλα Swarovski

3.583 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2014)

Ένας επιχειρηματίας 21 χρονών και δημόσιο πρόσωπο στη Ρωσία ξόδεψε 23.000 ευρώ περίπου για να «καλύψει» τη Mercedes CLS 350 που έχει στην κατοχή του με ένα εκατ. κρύσταλλα Swarovski.

Οι lifestyle εξατομικεύσεις πολυτελών αυτοκινήτων φαίνεται ότι παραμένουν «ακλόνητες» παρά τη διεθνή ύφεση, καθώς ο κόσμος του θεάματος θέλει να κάνει τα πιο πρωτότυπα πράγματα για να προσελκύσει τα βλέμματα του κόσμου, όσο και αν στοιχίζουν.Αναλυτικότερα η εκκεντρική αυτή ιστορία έρχεται από τη Ρωσία, όπου ένας 21χρονος επιχειρηματίας και «σεσημασμένος» στη δημόσια ζωή της χώρας αυτής για τις επιλογές του, Daria Radionova, θέλησε να ξοδέψει περίπου 23.000 ευρώ, προκειμένου να «στολίσει» τη Mercedes CLS 350 που έχει στην κατοχή του με ένα εκατ. κρύσταλλα Swarovski.Μάλιστα, δεν είναι ο πρώτος πλούσιος στον πλανήτη που θέλησε να κάνει πιο… εκκεντρικό το πολυτελές αυτοκίνητό του, καθώς έχουν καταγραφεί αρκετά αντίστοιχα περιστατικά από τη Mercedes, όπου ιδιοκτήτες μοντέλων της γερμανικής φίρμας «κάλυψαν» τα μοντέλα τους με faux ή πραγματικά διαμαντάκια. Μεταξύ αυτών είναι και η περίπτωση του θρύλου του μποξ, Muhammad Ali, που είχε προσθέσει χρυσά φινιρίσματα 23 καρατίων και 270 πολύτιμα πετράδια (εξωτερικά και εσωτερικά) στη Mercedes Golden Angel Wing του 1959 που κατείχε.

Πάντως το βράδυ, αποκλείεται να μην βρίσκει... που έχει παρκάρει τη Mercedes CLS 350 του, ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης.

Πάντως το βράδυ, αποκλείεται να μην βρίσκει... που έχει παρκάρει τη Mercedes CLS 350 του, ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
Audi