Ένα Insignia OPC Sports Tourer πέρασε από το εργοστάσιο συναρμολόγησης του Russelsheim, σηματοδοτώντας την παραγωγή 750.000 οχημάτων της ναυαρχίδας της Opel.

Ένα Insignia OPC Sports Tourer πέρασε από το εργοστάσιο συναρμολόγησης του Russelsheim, σηματοδοτώντας την παραγωγή 750.000 οχημάτων της ναυαρχίδας της Opel.

750.000 Opel Insignia

2.400 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2015)

Στις 750.000 έφτασε η παραγωγή του Opel Insignia, κάτι που γιορτάστηκε δεόντως στο εργοστάσιο συναρμολόγησης του Russelsheim. Έτσι, η ναυαρχίδα της Opel αποτελεί το 4ο πιο δημοφιλές μοντέλο της.

Ένα Insignia OPC Sports Tourer πέρασε από το εργοστάσιο συναρμολόγησης του Russelsheim, σηματοδοτώντας την παραγωγή 750.000 οχημάτων της ναυαρχίδας της Opel. Η ομάδα τελικής συναρμολόγησης, με επικεφαλής τον διευθυντή του εργοστασίου Axel Scheiben, ήταν παρόντες στην εορταστική είσοδο του εν λόγω οχήματος.Ο κος Scheiben δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μία ξεχωριστή μέρα για όλη την ομάδα. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι για το ότι έχουμε ήδη κατασκευάσει το επιτυχημένο μας μοντέλο Insignia 750.000 φορές. Η ομάδα μας κάνει εξαιρετική δουλειά καθημερινά, δημιουργώντας εξαιρετικά περίπλοκα αυτοκίνητα κορυφαίας ποιότητας.». Η ναυαρχίδα της Opel κατασκευάζεται αποκλειστικά στο κύριο εργοστάσιο του Russelsheim.Ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann τόνισε τη σημασία του Insignia για όλη την εταιρία: «Το Insignia είναι η ναυαρχίδα μας και επομένως το κόσμημα της μάρκας μας. Αυτό το αυτοκίνητο αποδεικνύει τι μπορούμε να κάνουμε σε επίπεδο σχεδίασης, τεχνολογίας και ποιότητας. Το Insignia έχει παίξει βασικό ρόλο στη δυναμική επιστροφή της Opel.».Μόνο πέρσι, η Opel πούλησε πάνω από 100.000 Insignia – αύξηση περίπου 19%. Έτσι έγινε το τέταρτο σε δημοτικότητα μοντέλο της Opel. «Με αυτό, το νέο Insignia αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την επιτυχία της προϊοντικής μας επέλασης» δήλωσε ο Dr. Neumann.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center