Σε επίδειξη μόδας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα συμμετείχε το Ford Fiesta Black Edition.

To Fiesta Black Edition στο... Ντιτρόιτ

2.998 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/6/2015

 
Το Ford Fiesta Black Edition επνευσμένο από τη μόδα πρωταγωνίστησε στην επίδειξη της καλοκαιρινής Collection της Μαριάννας G. στο Detroit

Η Ford Motor Ελλάς για 3η συνεχή χρονιά στηρίζει το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» www.elpida.org υποστηρίζοντας ενέργειες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Με το Fiesta Black edition έδωσε το παρόν στην επίδειξη της καλοκαιρινής Collection της Μαριάννας G. σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Detroit στην Κηφισιά.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα σε έναν υπέροχα στολισμένο χώρο για μια βραδιά μόδας και Ελπίδας! Η ξεχωριστή επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Μαριάννας G, η οποία παρουσίασε την συλλογή Exclusive Swimwear 2015 ενθουσίασε το κοινό με τις υπέροχες δημιουργίες της σε μαγιό και ρούχα.

Το Fiesta Black Edition πρωταγωνίστησε στην επίδειξη, τράβηξε τα βλέμματα των καλεσμένων και έκλεψε τις καρδιές όσων παρακολούθησαν αυτή την so friendly & classy επίδειξη μόδας στο κέντρο της Κηφισιάς. Η διχρωμία είναι μόδα, είναι μία ευρύτερη τάση και κουλτούρα που φαίνεται παντού!

Αξίζει να σημειώσουμε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκε στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.