Κατασκευάστηκαν μόλις 310 Delta Integrale HF Martini 6. Δείτε το ποσό που αναμένεται να πιάσει στη δημοπρασία της.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κατασκευάστηκαν μόλις 310 Delta Integrale HF Martini 6. Δείτε το ποσό που αναμένεται να πιάσει στη δημοπρασία της.

Integrale HF Martini 6

5.280 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2015)

Ένα αυτοκίνητο θρύλος, η Lancia Delta Integrale HF Martini 6, μπορεί να γίνει δικό σου, καθώς θα δημοπρατηθεί στις 3 Φεβρουαρίου.

Η Lancia με τη συγκεκριμένη έκδοση Martini 6 της Delta HF Integrale, γιόρτασε το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα κατασκευαστών το 1992. Το αυτοκίνητο μηχανικά δεν είχε αλλαγές πέραν από αυτές που είχε η έκδοση EVO I τόσο σε πλαίσιο όσο και σε μοτέρ.
Το τελευταίο, ήταν 2λιτρο, τούρμπο και απέδιδε 210 ίππους. Εμφανισιακά το επετειακό μοντέλο είχε αυτοκόλλητα Martini όπως είναι εμφανές και από τις εικόνες, διαφοροποιημένο εσωτερικό, ντυμένο με αλκαντάρα και ειδικές πλακέτες που υπενθύμιζαν πως κατέκτησε το 6ο σερί παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Η συγκεκριμένη έκδοση κατασκευάστηκε το 1992 σε μόλις 310 αντίτυπα, ενώ πολύ λιγότερα έχουν απομείνει μέχρι σήμερα. Το αυτοκίνητο το οποίο θα δημοπρατηθεί στις 3 Φεβρουαρίου από τον οίκο RM Sotheby`s, είναι σε άψογη κατάσταση (από τα λίγα σε αυτή την κατάσταση πλέον), ενώ έχει διανύσει 28.000 χλμ. και είναι πρώτο χέρι. Υπολογίζεται πως θα πιάσει περίπου 150.000 ευρώ. 
Πως σας φαίνεται το ποσό αυτό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Υπερβολικό ή λογικό;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN