Συγκεκριμένα μοντέλα Fiat πωλούνται ήδη μέσω του Amazon.it

Συγκεκριμένα μοντέλα Fiat πωλούνται ήδη μέσω του Amazon.it

Αγορές Fiat μέσω Amazon!

3.479 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2016)

«Μπήκα σήμερα στο Amazon, πήρα παπούτσια, κινητό κι ένα… Fiat 500αράκι»! Κι όμως μια τέτοια ατάκα δεν απέχει πλέον καθόλου από την πραγματικότητα αφού η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έκανε τεράστιο «άνοιγμα» στην πώληση αυτοκινήτων μέσω του διαδικτύου.

Είναι γνωστό ότι από e-shop μπορείς πλέον να αγοράσεις σχεδόν τα πάντα, αλλά σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό δεν είναι «να μπω στο Amazon να πάρω το καινούργιο μου αμάξι». Η Fiat πάντως φαίνεται να προβλέπει ότι το άμεσο μέλλον οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς μοντέλα της πωλούνται ήδη μέσω διαδικτύου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ακολουθώντας την πολιτική των Seat (στη Γαλλία) και Μίνι (στην Ινδία), οι οποίες πρώτες λάνσαραν μοντέλα τους μέσω internet, η Fiat προχωρά το θέμα ένα «βήμα» μπροστά, ευελπιστώντας σε πωλήσεις ευρείας κλίμακας, αρχικά μέσα από την ιταλική έκδοση του Amazon. 
Αυτή τη στιγμή, στο amazon.it, διατίθενται τα μοντέλα 500, 500L και Panda, σε συγκεκριμένες εκδόσεις, με βάση τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Τα 500 και 500C 500 μπορούν να παραγγελθούν σε Lounge έκδοση με ένα βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων, το 500L είναι διαθέσιμο σε Lounge ή Trekking έκδοση με ένα diesel κινητήρα 1,6 λίτρων, ενώ το Panda σε έκδοση Lounge με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων ή σε 4x4 με ντιζελοκινητήρα 1,3 λίτρων.
Όλα τα μοντέλα δε, προσφέρονται μόνο με δύο συνδυασμούς χρωμάτων.
 
Προς το παρόν πάντως, η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή, όσο ένα πάτημα του ποντικιού και περιλαμβάνει και πέρασμα από αντιπροσωπεία για την ολοκλήρωση των διαδικαστικών της αγοράς. Σύμφωνα με έρευνα όμως που παραθέτει η ίδια η fiat, το 50% των αγοραστών νέων αυτοκινήτων στην Ιταλία είναι διατεθειμένο να αγοράσει το αυτοκίνητό του στο διαδίκτυο, αν και το 97% εξακολουθεί να προτιμά την αντιπροσωπεία.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN