Το Jeep Camp ανοίγει και πάλι τις πύλες του στην Αράχωβα, προκειμένου να προσφέρει off-road εμπειρίες με το 4x4 Renegade.

Το Jeep Camp ανοίγει και πάλι τις πύλες του στην Αράχωβα, προκειμένου να προσφέρει off-road εμπειρίες με το 4x4 Renegade.

Η Jeep επιστρέφει στην Αράχωβα

3.536 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2016)

Η Jeep επιστρέφει στην Αράχωβα και ανοίγει τις πύλες του Jeep Camp δίνοντας την ευκαιρία στους «ανήσυχους» οδηγούς να βιώσουν off-road εμπειρίες.

Η Jeep όντας δεμένη με την Αράχωβα, σχεδόν... όσο και ο Παρνασσός επιστρέφει και ανανεώνει το ραντεβού του με τους λάτρεις της περιπέτειας με την προσθήκη του ατίθασου SUV, Jeep Renegade.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Κατά την διάρκεια των εορτών και πιο συγκεκριμένα από τις 22 Δεκεμβρίου, το Jeep Camp ανοίγει και πάλι τις πύλες του, τις …τάφρους του και τα υπόλοιπα λασπωμένα και χιονισμένα εμπόδια της απαιτητικής off-road διαδρομής, για να δώσει την ευκαιρία στους οδηγούς να ανακαλύψουν τις extreme δυνατότητες του Jeep Renegade 4X4 και να ζήσουν μία ξεχωριστή ημέρα στο βουνό, είτε μένουν στην περιοχή, είτε συνδυάσουν το Jeep Camp με μία ημερήσια εκδρομή.
 
  
Σημείο συνάντησης το Jeep Headquarter  στο Λιβάδι.
Το άνετο «σπίτι» της Jeep δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep., ενώ στον ίδιο χώρο προβάλλονται εντυπωσιακά video με τα μοντέλα Jeep. Οι επισκέπτες, αφού ενημερωθούν, θα μεταφέρονται οδικώς με Jeep Renegade στον χώρο του Jeep Camp όπου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν off-road εμπειρίες πίσω από το τιμόνι ενός Jeep Renegade στο φυσικό του περιβάλλον με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep που θα είναι εκεί για να τους λύσει κάθε απορία.
 
Επιπλέον, η μάρκα προσφέρει και ένα μεγάλο δώρο. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στα test drives του Jeep Camp, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με έπαθλο δύο προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά έναν αγώνα της Juventus στο Τορίνο με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα.
 
Πληροφορίες για το Jeep Camp
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή και αργίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936532754

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center