H καναδική Bombardier Recreational Products (BRP) που βγάζει τα Can-Am ATV δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα και τα λογότυπα «Defender» στις χώρες της Ε.Ε., καθώς αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία τ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H καναδική Bombardier Recreational Products (BRP) που βγάζει τα Can-Am ATV δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα και τα λογότυπα «Defender» στις χώρες της Ε.Ε., καθώς αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Land Rover.

Μήλον της έριδος το Defender

3.484 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2016)

Τα καναδικά ATV της Can-Am δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον το όνομα «Defender» στις χώρες της Ε.Ε., καθώς αυτό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Land Rover. Δείτε ποια άλλα ονόματα «δανείζεται» η εταιρεία και φανταστείτε μηνύσεις βροχή…

Σε μπελάδες έμπλεξε η καναδική Bombardier Recreational Products (BRP) που βγάζει τα Can-Am ATV. Ο λόγος είναι πως δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα και τα λογότυπα «Defender» στις χώρες της Ε.Ε., ύστερα από απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

Οι Καναδοί θα πρέπει να πληρώσουν στην JLR άγνωστο ποσό, για τις ζημιές που της προκάλεσαν, χρησιμοποιώντας το «Defender» δίχως άδεια.

Οι Καναδοί θα πρέπει να πληρώσουν στην JLR άγνωστο ποσό, για τις ζημιές που της προκάλεσαν, χρησιμοποιώντας το «Defender» δίχως άδεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το αίτημα φυσικά έγινε από την Land Rover, με το νομικό διευθυντής της Jaguar Land Rover να δηλώνει: «Χαιρετίζουμε αυτήν την απόφαση που αναγνωρίζει τα πνευματικά μας δικαιώματα και αποτρέπει τρίτους να τα χρησιμοποιούν.». Εκπρόσωπος της JLR είπε πως η εταιρεία θα παρακολουθεί και τις 150+ αγορές που δραστηριοποιούνται οι Jaguar και Land Rover, ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο. 
Εκτός της απαγόρευσης, η BRP θα πρέπει να βγάλει το σήμα «Defender» από όλα της τα προϊόντα, αλλά και φυσικά να καλύψει τα νομικά έξοδα της διαδικασίας. Επιπλέον, οι Καναδοί θα πρέπει να πληρώσουν στην JLR άγνωστο ποσό, για τις ζημιές που της προκάλεσαν χρησιμοποιώντας το «Defender» δίχως άδεια.
 
«Πλάκα» έχει πως το «Defender» δεν είναι το μόνο όνομα που έχει δανειστεί η Bombardier Recreational Products, καθώς υπάρχουν άλλα Can-Am ATVs που λέγονται «Outlander», «Maverick» και «Renegade». Λέτε να ανοίξει η όρεξη και στις Mitsubishi, Ford και Jeep, αντίστοιχα και να σπεύσουν και αυτές με μηνύσεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto