Πολύ λεπτομερής δουλειά που...φωσφορίζει!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πολύ λεπτομερής δουλειά που...φωσφορίζει!

Porsche Cayenne by Calrex

3.472 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2016)

Μια απίστευτη μετατροπή εσωτερικού σε μία Porsche Cayenne, η οποία χαρακτηρίζεται από την έντονη παρουσία κίτρινου φωσφοριζέ που… μόνο απαρατήρητο δεν περνάει!

Η Carlex Design είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη, όσον αφορά το δέρμα και την τροποποίηση εσωτερικών αυτοκινήτων. Η τελευταία τους δουλειά έχει να κάνει με μια Porsche Cayenne, κατά τα φαινόμενα την έκδοση S. 

Πολύ λεπτομερής δουλειά που...φωσφορίζει!

Πολύ λεπτομερής δουλειά που...φωσφορίζει!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, μπορεί κανείς να πει ότι η δουλειά θυμίζει… θήκη smartphone!  Κυρίαρχη απόχρωση, το φωσφοριζέ κίτρινο, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού: από την πλάκα του στροφομέτρου, στο τιμόνι και στην κεντρική κονσόλα και από τις λεπτομέρειες στις πόρτες, στις ραφές των καθισμάτων!
Ακόμα, και οι ζώνες έχουν αποκτήσει αυτή την έντονη απόχρωση, ενώ η κυριαρχία της συνεχίζεται και στο χώρο των πίσω επιβατών.
Το εσωτερικό έχει επενδυθεί σε alcantara και δέρμα, ενώ αν κανείς παρατηρήσει καλά την δουλειά, αποκαλύπτεται ότι τεράστιας έκτασης αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση απαιτήθηκε, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια μάλλον ιδιαίτερη, προφανώς custom εργασία, με έντονο τον «αθλητικό» αέρα, ωστόσο ο σκοπός της έχει επιτευχθεί πλήρως: Το εσωτερικό της συγκεκριμένης Cayenne να αποτελεί έργο τέχνης που προκαλεί το μάτι. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center