Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η νέα γενιά του μοντέλου θα φέρει σχεδιαστικές επιρροές από το «αδελφό» Crossover του γκρούπ, SEAT Ateca. Δείτε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του κατασκόπου
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η νέα γενιά του μοντέλου θα φέρει σχεδιαστικές επιρροές από το «αδελφό» Crossover του γκρούπ, SEAT Ateca. Δείτε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του κατασκόπου μας.

Νέο Yeti ή μήπως Κaroq;

4.918 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2017)

Mε το Skoda Υeti να πρέπει να αντικατασταθεί σύντομα, το νέο μοντέλο θα έχει πολλές διαφορές. Θα έχει και διαφορετικό όνομα;

Το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει το Skoda Yeti, φαίνεται πως δεν θα έχει μόνo νέα πλατφόρμα, νέα σχεδίαση και καινοτόμες τεχνολογίες αλλά και νέο όνομα.

Αναφορές των προηγούμενων ημερών χρησιμοποιούσαν την κωδική ονομασία Model Q.

Αναφορές των προηγούμενων ημερών χρησιμοποιούσαν την κωδική ονομασία Model Q.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τίποτα δεν είναι επίσημο μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μοντέλο με την ονομασία Κaroq θα είναι σχεδόν ίδιο με το Seat Ateca αλλά με διαφορετικό στυλ.
 
Αναφορές των προηγούμενων ημερών χρησιμοποιούσαν την κωδική ονομασία Model Q και ανέφεραν ότι θα είναι μεγαλύτερο από το Ateca. Ενώ αρχικά το ντεμπούτο του αναμενόταν το επόμενο έτος, φαίνεται πως το Skoda Karoq θα παρουσιαστεί αυτό το καλοκαίρι και θα το ακολουθήσουν 2 νέα SUV, ένα οικονομικό με βάση το σημερινό Yeti και ένα Kodiaq Coupe.

Πώς κρίνετε τα σχέδια της Skoda;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center