Η Vantage GT12 είναι η πιο γρήγορη έκδοση της Vantage που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Vantage GT12 είναι η πιο γρήγορη έκδοση της Vantage που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα.

Οι μεταχειρισμένες Aston είναι πιο ακριβές

3.659 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2017)

Όταν κάποιο μοντέλο βγαίνει σε περιορισμένη παραγωγή, μόλις περάσει λίγος καιρός αυξάνεται η αξία του λόγω της σπανιότητάς του. Αυτό έχει συμβεί και με τις Aston Martin του κειμένου οι οποίες πωλούνται σε τιμές ακόμα και πάνω από το διπλάσιο της αρχικής τους αξίας.

Θέλεις να βγάλεις πολλά χρήματα και να το χαρείς κιόλας; Περίμενε έναν κατασκευαστή όπως η Ferrari , η Porsche ή η Aston Martin να βγάλει κάποια γρήγορη και περιορισμένης  παραγωγής έκδοση, αγόρασέ το, κοίτα να το χαρείς για λίγο καιρό και ύστερα πούλα το.

Η συγκεκριμένη είναι η πιο φτηνή από τις τέσσερις GT12 που πωλούνται αυτή την εποχή.

Η συγκεκριμένη είναι η πιο φτηνή από τις τέσσερις GT12 που πωλούνται αυτή την εποχή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Vantage GT12. Λανσαρίστηκε πριν δύο χρόνια ως GT3 και η GT12 είναι η πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Vantage μέχρι σήμερα. Είναι πιο ελαφριά, πιο φουσκωμένη και εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6.0 λτ. Όπως η GT8 που ακολούθησε, αλλά με περισσότερη δύναμη.
 
Η Aston Martin έφτιαξε μόλις 100 αντίτυπα τα οποία πούλησε προς  294.500 ευρώ την κάθε μία. Τώρα, τέσσερις από αυτές πωλούνται, οι τρεις στη Μεγάλη Βρετανία και η μία στην Ελβετία σε τιμές που ξεπερνάνε κατά πολύ την αρχική.Η άσπρη που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι η πιο φτηνή από τις τέσσερις η οποία έχει μόλις 1.287,47 χλμ. στο κοντέρ και πωλείται προς 471.000 ευρώ. Η αντιπροσωπεία στο Bristol έχει μία γκρι με 10.924,22 χλμ. με 493.623 ευρώ, στο Λονδίνο πουλιέται άλλη μία σε γαλάζιο με 606.72 χλμ. προς 553.766 ευρώ και στο Cadenazzo της Ελβετίας πωλείται ακόμα μία λευκή με 310 χλμ. προς 598.394 ευρώ.
 
Αυτά είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μεταχειρισμένες. Και μάλλον δε θα πέσουν οι τιμές τους. Δεν ξέρουμε αν όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνεται η αξία τους αλλά η λογική λέει ότι αυτή η αύξηση στην αξία θα γίνει και με το επόμενο μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, οπότε αν μπορείτε να αγοράσετε μία, κάντε το.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN