Η ΤechArt προσφέρει παρόμοια πακέτα και για άλλες εκδόσεις Cayenne.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ΤechArt προσφέρει παρόμοια πακέτα και για άλλες εκδόσεις Cayenne.

Βελτιωμένη έκδοση Cayenne

5.127 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2017)

30 χρόνια βελτιώσεων γιορτάζει η TechArt με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Ιδού η νέα της έκδοση γεμάτη βελτιώσεις για την Porsche Cayenne.

H Techart, ειδική στις βελτιώσεις Porsche εδώ και 30 χρόνια αποκάλυψε μια εορταστική έκδοση του Techart Magnum Sport με βάση τη Porsche Cayenne. Η Techart Magnum Sport Edition 30 Years έχει μοναδικό σχεδιασμό και παράγει εντυπωσιακή ισχύ 720 ίππων.

Η Techart προσφέρει V8 βενζινοκίνητο κινητήρα απόδοσης 730PS ροπή 920Nm.

Η Techart προσφέρει V8 βενζινοκίνητο κινητήρα απόδοσης 730PS ροπή 920Nm.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όσον αφορά στην εμφάνιση, η ειδική έκδοση βελτιώσεων της Techart Magnum Sport ξεχωρίζει μέσα από μια δυναμικά διαμορφωμένη μπροστινή μάσκα που διαιρείται σε τρία μέρη με δύο μεγάλους εισαγωγείς αέρα στα δύο φτερά. Το μπροστινό μέρος διαθέτει ενσωματωμένα φώτα ημέρας Techart LED και περισσότερους οπτικούς «μυς» στο ειδικό καπό Techart Aero, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ίνες άνθρακα.

Το εσωτερικό που αναμιγνύει παρθένα υλικά όπως δέρμα Alcantara, λακαρισμένες λεπτομέρειες και ίνες άνθρακα. Περαιτέρω εξατομίκευση έρχεται με τη μορφή διακοσμητικής ραφής σε όλο το σαλόνι και ειδική σήμανση «Magnum Sport».
 
Η Techart προσφέρει V8 βενζινοκίνητο κινητήρα απόδοσης 730PS ροπή 920Nm. Με τη πρόσθετη ισχύ 153 ίππων σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση το αυτοκίνητο φτάνει τα 0-100 σε μόλις 3.8 δευτερόλεπτα(από 4.1) και έχει μέγιστη ταχύτητα 311 χλμ/ώρα(από 284χλμ/ώρα).

Η ΤechArt προσφέρει παρόμοια πακέτα και για άλλες εκδόσεις Cayenne, όπως το GTS, η απλή έκδοση και για τις εκδόσεις diesel.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw