Ο πορτοκαλί χρωματισμός τραβάει το βλέμμα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο πορτοκαλί χρωματισμός τραβάει το βλέμμα.

S63 με ιπποδύναμη Aventador

7.484 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2017)

Η Mercedes-AMG S63 Coupe είναι ένα αυτοκίνητο που προκαλεί θαυμασμό. Μέχρι να δεις τη βελτιωμένη του εκδοχή από τον Fostla και να αναθεωρήσεις.

Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος Fostla είναι γνωστός μεταξύ άλλων και για βελτιώσεις που πραγματοποιεί στη Mercedes-AMG S63 Coupe και μόλις κυκλοφόρησε εικόνες και λεπτομέρειες από το τελευταίο του project.

Το νέο bodykit που τοποθετήθηκε κάνει την S63 να δείχνει πολύ πιο μυώδης και εντυπωσιακή.

Το νέο bodykit που τοποθετήθηκε κάνει την S63 να δείχνει πολύ πιο μυώδης και εντυπωσιακή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε αμέσως σχετικά με αυτη την S63 είναι ότι φαίνεται εντυπωσιακά διαφορετική από το κανονικό μοντέλο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι βαμμένη με ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα και είναι εξοπλισμένη με ένα bodykit από την Prior Design που περιλαμβάνει μεγαλύτερους θόλους για τους τροχούς, νέες πλευρικές ποδιές και τροποποιημένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Υπάρχουν επίσης νέες εντυπωσιακές ζάντες.
Βέβαια ο Fostla δεν έμεινε ικανοποιημένος τροποποιώντας μόνο την εξωτερική όψη της S63 και με τη βοήθεια ενός άλλου βελτιωτικού οίκου, του PP-Performance, πειράξανε τον κινητήρα V8 των 5.5 λτ. και από 577 ίππους τον πήγανε στους 730, όσους δηλαδή αποδίδει και μια Aventador S.
 
Αν η διακριτική ομορφιά, η επιθετικότητα και η φινέτσα της απλή Mercedes-AMG S63 Coupe ταιριάζει στις προτιμήσεις σας, η δημιουργία του Fostla δεν ενδείκνυται για εσάς. Ωστόσο, για εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζονται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center