Παραμένει στις αγορές.

Παραμένει στις αγορές.

Συνεχίζει το «παλιό» Tiguan

4.887 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2017)

Κανονικά θα συνεχίσει να πουλάει την εξερχόμενη έκδοση του Volkswagen Tiguan η γερμανική εταιρεία, παρόλο τον ερχομό του νέου μοντέλου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, αν και το νέο Tiguan είναι προ των πυλών, ώστε να εισέλθει στις αγορές, δεν θα σταματήσει η υπάρχουσα έκδοση του μοντέλου, η οποία θα προσφέρεται πλέον με την ονομασία Tiguan Limited.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μάλιστα σε δηλώσεις του ο διευθυντής προϊόντων του Tiguan, Jeff Ng ανέφερε: Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τιμών και νομίζουμε ότι με τον ερχομό του νέου αυτοκινήτου, μπορούμε να προσφέρουμε το τρέχον Tiguan, με την ονομασία Tiguan Limited, για πελάτες που αναζητούν διαφορετικό περιεχόμενο, διαφορετικό μέγεθος και διαφορετικές τιμές».
Και άλλες εταιρείες στο παρελθόν έχουν ακολουθήσει μια παρόμοια στρατηγική, όπως η Nissan για παράδειγμα η οποία διατήρησε το Rogue Select μέχρι το 2015 μαζί με το νέο Rogue. Ωστόσο το ίδιο έχει κάνει και πάλι η VW σε κάποιες αγορές, όπως αυτή του Καναδά, όπου συνέχισε να προσφέρει τις αντικατεστημένες εκδόσεις του Golf και του Jetta στο διάστημα 2007 έως το 2010.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η πολύπλευρη προσέγγιση, στοχεύει στο να δώσει στους αγοραστές, περισσότερες επιλογές και η αυτοκινητοβιομηχανία να αποκτήσει ταυτόχρονα, μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, κάτι που προφανώς προορίζεται να κάνει και με το Tiguan.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto