Η Aston Martin έστειλε τους μηχανικούς της και διαπίστωσε ότι μερικοί αντιπρόσωποι δεν έκαναν αυτά που έπρεπε μετά την ενημέρωση λογισμικού καθώς μετά την εγκατάσταση νέου κώδικα, έπρεπε να αναπροσαρμ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Aston Martin έστειλε τους μηχανικούς της και διαπίστωσε ότι μερικοί αντιπρόσωποι δεν έκαναν αυτά που έπρεπε μετά την ενημέρωση λογισμικού καθώς μετά την εγκατάσταση νέου κώδικα, έπρεπε να αναπροσαρμόσουν την θέση του συμπλέκτη, κάτι που δεν έγινε.

Ανάκληση για Αston Martin Vantage

3.345 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2017)

Η βρετανική μάρκα ανακαλεί το συγκεκριμένο μοντέλο έπειτα από προβλήματα που προέκυψαν μετά την αναβάθμιση του λογισμικού του. Μάθετε τι συνέβη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Aston Martin θα καλέσει για επισκευή 1.658 αυτοκίνητα Vantage εξαιτίας ενός προβλήματος που δημιουργήθηκε κατά την αναβάθμιση του λογισμικού στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα μοντέλα τα οποία αφορά είναι αυτά με ημερομηνία παραγωγής από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013.

Τα μοντέλα τα οποία αφορά είναι αυτά με ημερομηνία παραγωγής από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα μοντέλα τα οποία αφορά είναι αυτά με ημερομηνία παραγωγής από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013 και έχουν τα κιβώτια Sportshift I ή Sportshift II. Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες ήταν οι πρώτοι που ανέφεραν ότι τα αυτοκίνητα τους έχαναν ισχύ το 2014 ενώ ανέφεραν επίσης πρόβλημα στο σύστημα διεύθυνσης και τα φρένα. Η Aston Martin έστειλε τους μηχανικούς της και διαπίστωσε ότι μερικοί αντιπρόσωποι δεν έκαναν αυτά που έπρεπε μετά την ενημέρωση λογισμικού καθώς μετά την εγκατάσταση νέου κώδικα, έπρεπε να αναπροσαρμόσουν την θέση του συμπλέκτη, κάτι που δεν έγινε.
Ο CEO της Aston Martin δήλωσε: « Συνήθως τέτοια συμβαίνουν πρώτα στις ΗΠΑ αλλά είναι ενδιαφέρον ότι το θέμα ξεκίνησε από την Κίνα. Φαίνεται η σημασία που έχει η αγορά της Κίνας και η ποιότητα των πελατών εκεί». Τα στελέχη της μάρκας σύμφωνα με πληροφορίες παίρνουν το φταίξιμο πάνω τους « Έπρεπε να έχουμε ξεκαθαρίσει ότι έπρεπε να αναπροσαρμοστεί ο συμπλέκτης. Δεν το κάναμε ξεκάθαρο και έτσι πρέπει να πάρουμε την ευθύνη και να το φτιάξουμε».

Διαρροές αναφέρουν ότι η διόρθωση όλων των αυτοκίνητων θα κοστίσει στην εταιρεία 350.000 ευρώ.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center