Και τα τρία αυτά μοντέλα της Jaguar θα επωφεληθούν επίσης από συστήματα ασφάλειας όπως Forward Vehicle Guidance  και Forward Traffic Detection.
 
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Και τα τρία αυτά μοντέλα της Jaguar θα επωφεληθούν επίσης από συστήματα ασφάλειας όπως Forward Vehicle Guidance  και Forward Traffic Detection.  

Nέος κινητήρας για Jaguar F-Pace, XE & XF

6.497 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2017)

Έναν τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα προσέθεσε στην διαθέσιμη γκάμα η Jaguar για αυτά τα τρία μοντέλα της. Δείτε τα χαρακτηρίστικα του.

Η Jaguar είναι έτοιμη να λανσάρει έναν, σύμφωνα με την εταιρεία, οικονομικό αλλά ταυτόχρονα ισχυρότατο νέο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 300 ίππων για τα μοντέλα ΧΕ, ΧF και F-Pace.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O τετρακύλινδρος 2λιτρος κινητήρας θα αποδίδει 400 Νm ροπής και θα κάνει το F-Pace να φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6 δευτερόλεπτα με κατανάλωση 7,7 λτ/100 χλμ. Αντίστοιχα, η Jaguar XF θα έχει επιδόσεις 5,6 δευτερόλεπτα στα 0-100 με κατανάλωση 7,2 λτ/100 χλ. Και η ΧΕ 5,5 δεύτερα με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση στα 6,9 λτ/100 χλμ, όπως υπόσχεται η εταιρεία.
 
Ο νέος κινητήρας επωφελείται από την τελευταία τεχνολογία της Jaguar Land Rover και θα κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Wolverhampton στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα κινητήρων για αυτά τα τρία μοντέλα. Την αρχή στις αρχές του 2017 έκανε μια σειρά από νέας τεχνολογίας κινητήρες  που έφταναν αποδόσεις 200 αλόγων για τα ΧΕ και ΧF μοντέλα και μια έκδοση 250 αλόγων του 2λιτρού βενζινοκινητήρα. Ένας 2λιτρος διπλός turbo diesel κινητήρας 240 PS συμπλήρωσε τις διαθέσιμες επιλογές.

Ο νέος κινητήρας είναι ήδη διαθέσιμος. Και τα τρία αυτά μοντέλα της Jaguar θα επωφεληθούν επίσης από συστήματα ασφάλειας όπως Forward Vehicle Guidance  και Forward Traffic Detection.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center