Η νέα Stelvio QV.

Η νέα Stelvio QV.

Η νέα Stelvio Q στο Nurburgring (+video)

5.519 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2017)

Στην πίστα του Nurburgring εντοπίστηκε η νέα Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, η οποία από τη στιγμή που δημιουργήθηκε, έχει ως στόχο την κατάκτηση του ρεκόρ πίστας για την κατηγορία των SUV.

Αυτός μάλιστα είναι και ένας από τους λόγους, όπου η εταιρεία έφερε αρκετά πρωτότυπα των 510 αλόγων στην γερμανική πίστα, η οποία στο βίντεο που βλέπουμε ήταν βρεγμένη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους οδηγούς να δείξουν τόσο τις δικές τους ικανότητες, όσο και αυτές του νέου μοντέλου, γλιστρώντας πάνω στην πίστα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε ότι αφορά το ρεκόρ πίστας που θέλει να κατακτήσει η ιταλική εταιρεία μέσω της Stelvio, έχουμε να ακούσουμε κάτι ανάλογο για την κατηγορία των SUV από το Ιανουάριο του 2015, όπου η Porsche εισήγαγε το Cayenne Turbo S. Το συγκεκριμένο crossover κατάφερε να ολοκληρώσει το γύρο με 7: 59.74, κερδίζοντας τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, το Range Rover SVR.
Πλέον η Alfa Romeo θα κάνει τη δική της προσπάθεια για να πάρει στα χέρια της το ρεκόρ, θέλοντας να αφαιρέσει την πρωτιά από την Porsche, η οποία αναμένεται να απαντήσει με την τρίτη γενιά της Cayenne με το νέο Turbo S E-Hybrid κινητήρα.

Δείτε το βίντεο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center