Το νέο i30 απέσπασε κορυφαίες βαθμολογίες στις κατηγορίες ασφαλείας «Ενηλίκων επιβατών», «παιδιών», «πεζών» και στα συστήματα «υποβοήθησης ασφαλείας».

Το νέο i30 απέσπασε κορυφαίες βαθμολογίες στις κατηγορίες ασφαλείας «Ενηλίκων επιβατών», «παιδιών», «πεζών» και στα συστήματα «υποβοήθησης ασφαλείας».

5στερο το Hyundai i30

5.469 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2017)

Το νέο i30 της Hyundai Motor κατέκτησε τη μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης οχημάτων Euro NCAP.

Αυτό το αποτέλεσμα υπογραμμίζει την επιτυχημένη προσέγγιση της Hyundai να προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας σε όλη τη γκάμα του i30. Το νέο i30 απέσπασε κορυφαίες βαθμολογίες στις κατηγορίες ασφαλείας «Ενηλίκων επιβατών», «παιδιών», «πεζών» και στα συστήματα «υποβοήθησης ασφαλείας», αποδεικνύοντας ότι το 5-θυρο i30 είναι ένα από τα πιο ασφαλή και καλύτερα εξοπλισμένα οχήματα στην κατηγορία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα αποτελέσματα των δοκιμών του Euro NCAP έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο σύστημα AEB, συμπεριλαμβανομένου του Συστήματος Προειδοποίησης Μετωπικής Πρόσκρουσης και Ανίχνευσης Πεζών (Front Collision Warning System and Pedestrian Detection), ένα προηγμένο χαρακτηριστικό ενεργητικής ασφάλειας του i30 που ειδοποιεί τους οδηγούς σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, με αυτόματη πέδηση, εάν απαιτείται.
 
Επιπλέον, απονεμήθηκε από τον Euro NCAP κορυφαία βαθμολογία στο Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας(LKAS). Το σύστημα LKAS προειδοποιεί τον οδηγό κατά τη διάρκεια μη ασφαλών ενεργειών σε ταχύτητες άνω των 60 χλμ./ώρα, παρακολουθώντας τη θέση του αυτοκινήτου.

Σχεδιασμένο, εξελιγμένο, δοκιμασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το i30 νέας γενιάς είναι το αυτοκίνητο DNA της Hyundai Motor στην Ευρώπη. Αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της μάρκας Hyundai, προσφέροντας όπως σημειώνει η εταιρεία κορυφαία ποιότητα, κορυφαία συνδεσιμότητα και το βέλτιστο πακέτο ασφάλειας που είναι διαθέσιμο προς όλους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL