Σε νέα κατευθυνση φαίνεται ότι οδηγείται η DS.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε νέα κατευθυνση φαίνεται ότι οδηγείται η DS.

Αλλάζει στρατηγική η DS

2.579 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2017)

Υψηλόβαθμο στέλεχος του PSA Group με δηλώσεις του ανέφερε οτι η DS σχεδιάζει να φτιάξει μοντέλα επικεντρωμένα περισσότερο στην πολυτέλεια και επιδόσεις που θα αγγίζουν τα GTi. Δείτε τι αποκάλυψε.

Σε νέα κατευθυνση φαίνεται ότι οδηγείται η DS σύμφωνα με δηλώσεις του Jean Marc Finot που είναι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος του PSA Group, του ομίλου αυτού που έχει στην κατοχή του τις Peugeot, Citroen, Opel και DS.

«Τα GTi θα είναι πιο σπορ. Η γκάμα DS Perfomance θα επικεντρωθεί στην πολυτέλεια.»

«Τα GTi θα είναι πιο σπορ. Η γκάμα DS Perfomance θα επικεντρωθεί στην πολυτέλεια.»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως αποκάλυψε, η DS δεν θα αναπτύξει κάποιο «παραδοσιακό» hot hatch αλλά θα επικεντρωθεί σε παραγωγή μοντέλων που θα συνδυάζουν την πολυτέλεια μέσω υλικών μέγιστης ποιότητας με τις μεγάλες επιδόσεις.
 
Ο Finot είναι ο άνθρωπος που επιβλέπει τις προσπάθειες της Peugeot στο ράλι Dakar, στην Formula E και την στρατηγική της Citroen στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι άρα οι δηλώσεις του έχουν ιδιαίτερο βάρος. Σχετικά με τα νέα μοντέλα DS δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετά σχέδια αλλά προς το παρόν δεν θα φτάσουν σε επιδόσεις τα GTi λέγοντας «Τα GTi θα είναι πιο σπορ. Η γκάμα DS Perfomance θα επικεντρωθεί στην πολυτέλεια.»

Το ζήτημα πάνω στο οποίο ο Finot φάνηκε αναποφάσιστος είναι πως θα μπορέσει η Citroen και η DS να κάνει «ντόρο» στην αγορά των hot hatch χωρίς να στερήσει πωλήσεις από τα Peugeot 208 και 308 GTi. Tα ακριβή του λόγια ήταν: «H Citroen είναι μια μάρκα που βασίζεται στο ανθρώπινο στοιχείο άρα ένα τέτοιο αυτοκίνητο πρέπει να είναι ευχάριστο, κάπου ανάμεσα σε ένα κανονικό αυτοκίνητο και ένα GTi»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw