Την ηλεκτρική εκδοχή της B-Class, αναμένεται να αποσύρει από τη γραμμή παραγωγής  η Mercedes.

Την ηλεκτρική εκδοχή της B-Class, αναμένεται να αποσύρει από τη γραμμή παραγωγής η Mercedes.

Κόβεται η ηλεκτρική B-Class, από τη Mercedes

3.664 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2017)

Την ηλεκτρική έκδοση της B-Class, αναμένεται να αποσύρει από τη γραμμή παραγωγής η Mercedes, η οποία θα κάνει χώρο για τα επόμενα ηλεκτρικά μοντέλα που έχει στα πλάνα της.

Από τη στιγμή που το μοντέλο έκανε την είσοδό του στις αγορές, έχει καταφέρει να πουλήσει 3.651 μονάδες. Οι χαμηλές πωλήσεις λοιπόν σε συνδυασμό με τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας, αναμένεται να το βγάλει εκτός γραμμής παραγωγής, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο εκπρόσωπος της μάρκας στις ΗΠΑ Rob Moran.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η γερμανική εταιρεία μετά από μια επένδυση ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ, μέχρι το 2025 αναμένεται να λανσάρει τουλάχιστον 10 μοντέλα χωρίς κινητήρα καύσης, προετοιμάζοντας μια ολόκληρη οικογένεια ηλεκτρικών οχημάτων, τα οποία θα φέρουν το λογότυπο "EQ".
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes έχει ήδη αποκαλύψει το Concept EQ στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2016, το οποίο ήταν ένα Crossover, ωστόσο στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που θα λάβει χώρα τον προσεχή Σεπτέμβρη, φήμες θέλουν να παρουσιάζει ένα δεύτερο Concept της οικογένειας "EQ", το οποίο θα είναι ένα hatchback, που θα ανταγωνιστεί την BMW i3.      
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL