Eτοιμάζει νέες R εκδόσεις η VW.

Eτοιμάζει νέες R εκδόσεις η VW.

Σε R εκδόσεις 4 μοντέλα VW;

2.696 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2017)

Πηγές από την VW αναφέρουν ότι η εταιρεία δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε R εκδόσεις για αυτά τα μοντέλα. Δείτε τι ετοιμάζει.

Δημοσιεύματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αναφέρουν ότι η Volkswagen φαίνεται να σχεδιάζει να αναβαθμίσει τον ρόλο που διαδραματίζουν oι R εκδόσεις της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως διαρρέεται από πηγές κοντά στο στρατόπεδο του γερμανικού κολοσσού κατασκευής αυτοκινήτων, η VW θέλει να δώσει στα μοντέλα με το σήμα R τον ίδιο ρόλο που δίνει η Mercedes μέσω της ΑΜG και η BMW με το τμήμα επιδόσεων Μ.

Ως αποτέλεσμα, τα R μοντέλα της VW θα ξεχωρίζουν σημαντικά σε σχέση με τις απλές εκδόσεις και δεν θα διαφοροποιούνται απλά με κάποιους πιο σπορτίφ διαχύτες ή μεγαλύτερους τροχούς.
 
Τα σχέδια της VW φαίνεται να περιλαμβάνουν ένα ακόμη πιο «δυναμικό και ισχυρό» Golf R, ενώ τα SUVs της φίρμας Τ-Roc, Touareg και Tiguan λέγεται ότι θα λάβουν και αυτά την R «περιποίηση». Τέλος, το Arteon R θα αποτελέσει την ναυαρχίδα των R μοντέλων στο μέλλον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα παραπάνω μοντέλα, με εξαίρεση το Τοuareg θα λάβουν τον γνωστό 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο δίλτρο κινητήρα του Golf R απόδοσης 310 ίππων, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN