Θα αργήσει να έρθει ο αντικαταστάτης του 370Ζ σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της Nissan στην Αυστραλία Richard Emery.

Θα αργήσει να έρθει ο αντικαταστάτης του 370Ζ σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της Nissan στην Αυστραλία Richard Emery.

Θα αργήσει να έρθει ο αντικαταστάτης του 370Ζ

3.148 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2017)

Μπορεί κατά το παρελθόν να έχουν υπάρξει φήμες ότι ένας αντικαταστάτης του Nissan 370Z βρίσκεται κοντά στο να κάνει την εμφάνιση του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν είναι προγραμματισμένο να συμβεί σύντομα.

Αυτή η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο μιας συνέντευξης σε διεθνή μέσα του πρώην διευθυντή της Nissan στην Αυστραλία Richard Emery.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για το αν πρόκειται ο αντικαταστάτης του 370Z να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο που είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Οκτωβρίου, εκείνος ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ούτε μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
  
Ο Emery έδειξε να συμφωνεί με την απόφαση της εταιρείας, ενώ υπογράμμισε πως τα σπορ αυτοκίνητα είναι συνήθως διαθέσιμα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τα κανονικά οχήματα.
 
Η είδηση αυτή έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την εισαγωγή του αναβαθμισμένου μοντέλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το 370Ζ, μεγάλο κύκλο ζωής θα συνεχίσει να έχει και το GT-R, καθώς το R36, δεν θα κάνει την εμφάνισή του πριν από το τέλος της δεκαετίας.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center