Τα δύο body kit του Nissan GT-R ξεχωρίζουν μέσω των φουσκωμένων φτερών, κάτι που αποτελεί το σήμα κατατεθέν την Liberty Walk. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί νέοι προφυλακτήρες, τεράστια φτερά και διάφορα άλλα «καλούδια».

Όσοι ξέρετε τη δουλειά της Liberty Walk, ίσως γνωρίζετε πως συνήθως χρησιμοποιεί μέρη φτιαγμένα από πλαστικά FRP ή CFRP.

Μην περιμένετε επιπλέον δύναμη, καθώς η Liberty Walk δεν επεμβαίνει στην απόδοση των αυτοκινήτων.

Οι Ιάπωνες βελτιωτές δίνουν τη δυνατότητα να παραγγείλει κάποιος τα εξαρτήματα ξεχωριστά, ενώ για όσους θέλουν υπάρχει και αερανάρτηση, η τιμή της οποίας ξεκινάει από τα 7.900 δολάρια.

Η Liberty Walk & το Nissan GT-R

5.597 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2017)

Οι διάσημοι Ιάπωνες βελτιωτές της Liberty Walk ετοίμασαν δύο ξεχωριστά «κοστούμια» για το Nissan GT-R. Ας δούμε τις δύο παραφουσκωμένες εκδοχές του Godzilla…

Η Liberty Walk είναι ένας από τους πιο «δραστήριους» βελτιωτικούς οίκους και αυτή τη φορά καταπιάνεται με το Nissan GT-R. Μάλιστα, ο Godzilla απέκτησε όχι ένα, αλλά δύο νέα «κοστούμια».
 
Φυσικά τα δύο body kit ξεχωρίζουν μέσω των φουσκωμένων φτερών, κάτι που αποτελεί το σήμα κατατεθέν την Liberty Walk. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί νέοι προφυλακτήρες, τεράστια φτερά και διάφορα άλλα «καλούδια».
   
Όσοι ξέρετε τη δουλειά της Liberty Walk, ίσως γνωρίζετε πως συνήθως χρησιμοποιεί μέρη φτιαγμένα από πλαστικά FRP ή CFRP. Σε αυτή την περίπτωση, το πρώτο κοστίζει 13.780 δολάρια, ενώ το δεύτερο είναι ακριβότερο κατά 1.000 δολάρια ελέω ανθρακονήματος. Αυτά ισχύουν για το κόκκινο GT-R, καθώς το λευκό προσφέρεται μόνο σε FRP και κοστίζει από 15.500 δολάρια.
 
Οι Ιάπωνες βελτιωτές δίνουν τη δυνατότητα να παραγγείλει κάποιος τα εξαρτήματα ξεχωριστά, ενώ για όσους θέλουν υπάρχει και αερανάρτηση, τη τιμή της οποίας ξεκινάει από τα 7.900 δολάρια. Μην περιμένετε επιπλέον δύναμη, καθώς η Liberty Walk δεν επεμβαίνει στην απόδοση των αυτοκινήτων.

PEIRAIOS LEASING
test center