Oι τιμές του ξεκινούν, τουλάχιστον για την γαλλική αγορά, από τα 21.400 ευρώ.

Περιμένουμε ότι θα εξοπλιστεί και με έναν δίλιτρο κινητήρα ατμόσφαιρας αλλά και με μηχανικά σύνολα diesel 1,6 λτ. των οποίων οι τιμές δεν έχουν γίνει γνωστές.

Πρώτες τιμές του Kona

36.456 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2017)

Γαλλικές πηγές αποκάλυψαν τις πρώτες τιμές του νέου crossover SUV της Hyundai. Δείτε πως διαμορφώνονται.

Το Hyundai Kona βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Hyundai στην Φρανκφούρτη για το επίσημο ντεμπούτο του. Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το νέο SUV της νοτιοκορεατικής μάρκας θα λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές τον Οκτώβριο με τις τιμές του να ξεκινούν, τουλάχιστον για την γαλλική αγορά, από τα 21.400 ευρώ.

Σε αυτήν την τιμή βρίσκεται η βασική έκδοση Intuitive του μοντέλου με τον 1.000άρη Τ-GDi  απόδοσης 120 ίππων με τη μάρκα να υπόσχεται μέγιστη ταχύτητα 181 χλμ./ώρα. Ο εξοπλισμός του θα περιλαμβάνει ζάντες 17 ιντσών, αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματου πιλότου / περιοριστή ταχύτητας,σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7-ιντσών συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto και σύστημα ενεργής υποστήριξης και παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού.

Το επόμενο βήμα είναι η έκδοση Εdition 1 στα 22.900 ευρώ με το ίδιο μηχανικό σύνολο αλλά με επιπλέον εξοπλισμό που περιλαμβάνει πίσω φιμέ τζάμια, σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση και έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, Head-up Display κ.α. Στην Εxecutive έκδοση του 1.000άρη μοτέρ, το Kona εξοπλίζεται με bi-LED προβολείς μπροστά και φωτιστικά σώματα LED πίσω, τροχούς 18-ιντσών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, δερμάτινη ταπετσαρία, συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης, σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων κ.α. Η τιμή της Εxecutive έκδοσης ανέρχεται στα 25.900 ευρώ.
 
Τέλος στην έκδοση Executive του 1.600άρη κινητήρα βενζίνης που θα είναι εξοπλισμένη με σύστημα τετρακίνησης και 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη η τιμή του θα φτάνει τα 29.900 ευρώ χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο εξοπλισμός του.

Αυτές είναι μονάχα οι πρώτες τιμές κάποιων εκδόσεων του Kona για την αγορά της Γαλλίας. Αλλωστε περιμένουμε ότι θα εξοπλιστεί και με έναν δίλιτρο κινητήρα ατμόσφαιρας αλλά και με σύνολα diesel 1,6 λτ. των οποίων οι τιμές δεν έχουν γίνει γνωστές.

Hyundai
vw