Το νέο SEAT Ibiza θα «φοράει» ελαστικά Giti, της γνωστής μάρκας ελαστικών GT Radial.

Το GitiSynergyE1 έχει σχεδιαστεί στην Γερμανία και αποτελεί ένα νέο οικολογικό ελαστικό υψηλών επιδόσεων.

Με ελαστικά Giti το νέο SEAT Ibiza

4.330 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2017)

Η Giti Tire, ο παραγωγός της γνωστής μάρκας ελαστικών GT Radial, επιβεβαίωσε την συμφωνία πρώτης τοποθέτησης στην Ευρώπη με την μάρκα Giti, στο group Volkswagen.

Το ελαστικό GitiSynergy, σε διάσταση 185/70 R14 88H, θα τοποθετηθεί στο νέο SEAT Ibiza. Τα συγκεκριμένα οχήματα θα παράγονται στο Martorell της Ισπανίας.

Το GitiSynergy έχει σχεδιαστεί στην Γερμανία και αποτελεί ένα νέο οικολογικό ελαστικό υψηλών επιδόσεων. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη μείωση της εκπομπής ρύπων του οχήματος και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και φρενάρισμα τόσο σε βρεγμένα όσο και σε στεγνά οδοστρώματα.

Η Giti Tire είναι ήδη προμηθευτής του Volkswagen group στις ΗΠΑ, Βραζιλία, Κίνα και τώρα πλέον και στην Ευρώπη. Ο Stefan Fischer, ο γενικός διευθυντής του κέντρου έρευνας και ανάπτυξης της Giti Tire στην Ευρώπη δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την πρώτη τοποθέτηση στο Volkswagen group στην Ευρώπη. Αυτή η επιτυχία υπογραμμίζει τις φιλοδοξίες μας για την αγορά της πρώτης τοποθέτησης (Original Equipment)  καθώς και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Ευρωπαϊκό κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Giti Tire».

Toyota
moto