Ο βελτιωτικός οίκος ΑΒΤ Sportsline που ειδικεύεται στα βελτιωτικά πακέτα για μοντέλα του VW Group δεν άργησε να παρουσιάσει το project του για το Volkswagen Arteon.

Σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, δεν έχει αναφερθεί κάποια αναβάθμιση της απόδοσης τους.

Τέλος, ο βελτιωτικός οίκος έχει λανσάρει μια σειρά από «χειμωνιάτικες» ζάντες για τα μοντέλα VW και Αudi.

To VW Arteon με «περιποίηση» ΑΒΤ

3.980 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2017)

O βελτιωτικός οίκος ABT έχει «βαριά» ιστορία και μεγάλη ειδίκευση στα μοντέλα του VW Group. Δείτε τι προσέφερε στο πιο όμορφο και hi-tech μοντέλο της μάρκας.

Ο βελτιωτικός οίκος ΑΒΤ Sportsline που ειδικεύεται στα βελτιωτικά πακέτα για μοντέλα του VW Group δεν άργησε να παρουσιάσει το project του για το Volkswagen Arteon, τον διάδοχο του Passat CC.

Το premium coupe μοντέλο λαμβάνει στην γρίλια του το ΑΒΤ έμβλημα σε τρία διαφορετικά χρώματα, μια σειρά από διαφορετικά σχέδια από ζάντες για να διαλέξεις σε μέγεθος που ποικίλει από 18 μέχρι 22 ίντσες και προσαρμοζόμενες αναρτήσεις που θα μικρύνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 25 χλστ. μπροστά και 30 χλστ. πίσω.
 
Η ABT αναφέρει ότι η απόσταση από το έδαφος θα εξαρτηθεί και από τα θέλω του κάθε πελάτη αλλά θα διαφοροποιείται πιθανώς ανάλογα το μοντέλο. Σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, δεν έχει αναφερθεί κάποια αναβάθμιση της απόδοσης τους.

Τέλος, ο βελτιωτικός οίκος έχει λανσάρει μια σειρά από «χειμωνιάτικες» ζάντες για τα μοντέλα VW και Αudi που όπως αναφέρει η εταιρεία τους προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την κύλιση και το φρενάρισμα.
 

NEO TRAFIC
moto