Το Polo έκτης γενιάς διαθέτει ολοκαίνουργιο εξωτερικό σχεδιασμό.

Σε πολλά μέρη της Ευρώπης, το νέο Polo πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους, ενώ σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα ένας αριθμός Euro 6 κινητήρων θα διατεθεί σταδιακά.

Περνώντας στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας το συγκεκριμένο μοντέλο θα φέρει πλήθος προηγμένων λειτουργιών υποβοήθησης του οδηγού, οι οποίες προορίζονταν για μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως των Golf και Passat.

Πρώτες τιμές νέου VW Polo

7.425 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες τιμές για το νέο έκτης γενιάς Polo. Δείτε πως διαμορφώνονται οι τιμές.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες τιμές για το έκτης γενιάς Polo που θα ισχύσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην νέα του γενιά,  προσφέρει περισσότερο χώρο για τον οδηγό και τους επιβάτες. Όσον αφορά τις διαστάσεις του νέου μοντέλου το μήκος έχει αυξηθεί κατά 81 χλστ. φτάνοντας τα 4.053 χλστ., το πλάτος κατά 69 χλστ. αγγίζοντας τα 1.751 χλστ. και το μεταξόνιο έχει μεγαλώσει κατά 94 χλστ. (2.564 χλστ.) δίνοντας σημαντικό αβαντάζ για την ευρυχωρία των επιβατών, αλλά και σημαντική αύξηση του χώρου αποσκευών από τα 280 στα 351 λτ.

Η πρώτη έκδοση που συναντάμε στην γκάμα είναι αυτή του 1.000άρη κινητήρα 65 ίππων σε συνδυασμό με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο με τιμή 15.700 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η έκδοση δεν θα διατεθεί στην ελληνική αγορά.

Ακολουθεί η έκδοση με τον 1.000άρη TSI κινητήρα 95 ίππων σε συνδυασμό είτε με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων με τιμές που θα ξεκινούν από 18.000 και 19.500 ευρώ αντίστοιχα. Αυτή είναι η βασική έκδοση που περιμένουμε και στην Ελλάδα.
 
Μια μεγάλη γκάμα 14 χρωμάτων είναι διαθέσιμη για το αμάξωμα, ενώ  και οι επιλογές που υπάρχουν για τους τροχούς, οι οποίοι μετρώνται από 14 έως 18 ίντσες, είναι πολλές. Επιπλέον επιλογές εξατομίκευσης περιλαμβάνουν πλήρεις προβολείς LED, πίσω φώτα LED, σύστημα κλιματισμού Air Care Climatronic με ηλιακό αισθητήρα και φίλτρο αλλεργιών, ασύρματη φόρτιση για smartphones (προαιρετικά συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής κεραίας), Sport Select με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, αλλά και μια πανοραμική ηλιοροφή από τα μεγαλύτερες στην κατηγορία αυτή.

Hyundai
OPEL