Στο τομέα της απόδοσης του μηχανικού συνόλου, o oίκος Ιrmscher προσφέρει έως και 25 άλογα παραπάνω είτε στα μοτέρ βενζίνης είτε στα diesel.

Στυλάτο και μουράτο Opel Grandland X

4.342 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2017)

Ο βελτιωτικός οίκος Irmscher πήρε ένα Grandland X και το έκανε πραγματικά να ξεχωρίζει τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ισχύ. Δείτε τώρα τις λεπτομέρειες. Πώς σας φαίνεται;

Ο γερμανικός οίκος Irmscher ειδικεύεται στο να προσφέρει βελτιωτικά πακέτα για τα μοντέλα της Opel και έτσι ήταν σειρά του Grandland X να λάβει την δική του περιποίηση.

Όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, η ναυαρχίδα των SUV της Opel λαμβάνει μια απλοποιημένη γρίλια σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο χωρίς το έμβλημα της μάρκας. Στο πλαϊνό μέρος το μάτι πέφτει αμέσως στις ποδιές από ανοξείδωτο ατσάλι σε χρώμιο ή ματ μαύρο και στις νέες ζάντες αλουμινίου ενώ στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου υπάρχει υπάρχει ατσάλινη επένδυση λίγο πάνω από τον προφυλακτήρα για μεγαλύτερη προστασία.
Στο τομέα της απόδοσης του μηχανικού συνόλου, o oίκος Ιrmscher προσφέρει έως και 25 άλογα παραπάνω είτε στα μοτέρ βενζίνης είτε στα diesel χάρη σε τροποποιήσεις που γίνονται στον εγκέφαλο του κάθε κινητήρα.
 
Όσον αφορά τις εκδόσεις στις οποίες θα διατεθεί το νέο Grandland X στη χώρα μας η γκάμα των κινητήρων απαρτίζεται από δύο μηχανικά σύνολα, ένα βενζίνης και ένα πετρελαίου, τα οποία συνδυάζονται με τρία εξοπλιστικά πακέτα, τα X-Cite, X-Plore και X-Clusive.

Δείτε εδώ τις τιμές του νέου SUV της Opel στην χώρα μας.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda