Το νέο Wrangler θα κάνει ντεμπούτο στο Los Angeles.

Αυτό είναι το έγγραφο που έδωσε τέλος στις φήμες.

Μόνο με 268 ίππους το νέο Wrangler

2.483 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2017)

Aκυρες είναι τελικά οι φήμες που ήθελαν το νέο Wrangler να εξοπλίζεται με ένα 2λιτρο μοτέρ που θα φτάνει σε απόδοση τα 368 άλογα.

Νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι παρά την έντονη φημολογία, νέο Jeep Wrangler με τον 2λιτρο turbo κινητήρα του δεν θα αποδίδει τελικά 368 ίππους αλλά αρκετά λιγότερους.

Την περασμένη βδομάδα, ένα έγγραφο του FCA Group προς τον κυβερνητικό Οργανισμό οδικής Ασφάλειας των ΗΠΑ φέρεται να ανέφερε ότι το δίλιτρο μηχανικό σύνολο του Wrangler θα έφτανε σε απόδοση τους 368 ίππους, ωστόσο φαίνεται πως τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αντίθετα, λέγεται ότι θα κινηθεί κοντά στους 268 με τους φίλους τoυ Wrangler να αναφέρουν ότι τελικά μάλλον υπήρξε κάποιο τυπογραφικό λάθος.
 
Εάν όντως κάτι τέτοιο γινόταν πραγματικότητα, το μηχανικό σύνολο θα γινόταν αμέσως ένα από τα πιο ισχυρά 2λιτρα μοτέρ στον κόσμο. Το ερώτημα που προκύπτει όμως είναι γιατί το FCA Group να εξοπλίσει το Wrangler με ένα τέτοιο μοτέρ και να μην περιμένει να κάνει ντεμπούτο σε ένα επερχόμενο μοντέλο με πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Το νέο Wrangler θα κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles.

PEUGEOT NEW EVANS
4green