Tο βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένο αυτοκινήτου είναι η ιταλική σημαία.

Tο μοντέλο αυτό διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.4 λίτρων.

Tο μαύρο δέρμα alcantara καλύπτει και την κεντρική κονσόλα.

Πιο ιταλικό Fiat 500 Abarth (+vid)

6.417 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2017)

Ένα Fiat 500 Abarth 595 είναι το τελευταίο έργο της βουλγαρικής εταιρείας βελτιώσεων Vilner, στο οποίο προσφέρει ακόμη περισσότερα ιταλικά χαρακτηριστικά.

Όπως βλέπουμε το βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένο αυτοκινήτου είναι η ιταλική σημαία (κόκκινο, λευκό και πράσινο χρώμα), η οποία βρίσκεται τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του μοντέλου.
 
Το χαρακτηριστικό αυτό έχει τοποθετηθεί μόνο στην πλευρά του συνοδηγού και συγκεκριμένα έχει πάρει τη θέση του τόσο στο καπό, όσο και στο πίσω μέρος δίπλα από το δεξί φανάρι, ενώ στο εσωτερικό ξεκινά από την πλάτη του καθίσματος και καταλήγει στο ταμπλό δίπλα από το σήμα «500».
 
Από κει και πέρα μία πανοραμική ηλιοροφή έχει τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του Fiat, ενώ το μοντέλο φέρει ζάντες πέντε ακτινών, οι οποίες στο κέντρο τους κοσμούνται με το σήμα της Abarth. Στο εσωτερικό εκτός από το θέμα με την ιταλική σημαία έχουν τοποθετηθεί πατάκια με το κεντρικό αλλά και τα ακριανά τμήματα τους να καλύπτονται από δέρμα alcantara, ενώ φέρουν κεντημένο και το λογότυπο «595».
Επιπλέον το μαύρο δέρμα alcantara καλύπτει και την κεντρική κονσόλα, ενώ άξιο αναφοράς είναι και οι ζώνες ασφαλείας, οι οποίες έχουν κόκκινη απόχρωση.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως το μοντέλο αυτό διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.4 λίτρων, ενώ φέρει την εξάτμιση «Record Monza Abarth».

NEO TRANSPORTER
test center