Ο γερμανικός οίκος ABT, ειδικεύεται στις βελτιώσεις πάνω στα μοντέλα της VW.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο γερμανικός οίκος ABT, ειδικεύεται στις βελτιώσεις πάνω στα μοντέλα της VW.

Golf R με 400 PS

3.805 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

O βελτιωτικός οίκος ΑΒΤ ειδικεύεται στο μοντέλα του γερμανικού κολοσσού και έχει γίνει γνωστός για τα project του. Δείτε τι κατάφερε σε αυτό το Golf R.

Πώς σας φαίνονται 400 ίπποι πάνω σε ένα μόνο Volkswagen Golf; Μπορεί να έχουμε ξαναδεί το hot hatch με διάφορα προγράμματα από βελτιωτικούς οίκους αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το αποτέλεσμα είναι ρεαλιστικό και όχι κάποιο αυτοκίνητο αποκλειστικά για επίδειξη.

Και στον τομέα της εμφάνισης όμως η ABT δεν έμεινε άπραγη.

Και στον τομέα της εμφάνισης όμως η ABT δεν έμεινε άπραγη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο γερμανικός οίκος ABT, ειδικεύεται στις βελτιώσεις πάνω στα μοντέλα της VW, προσέφερε αυξημένη ιπποδύναμη στο Golf R μέσω ενός προγράμματος στον εγκέφαλο του 2λιτρου TSI που φτάνει πλέον τα 400 άλογα από τα 310 που έχει το εργοστασιακό μοντέλο. Η ροπή ωστόσο παραμένει στα ίδια επίπεδα (400 Nm) ενώ  και το σύστημα τετρακίνησης είναι «μαμά».
 
Πέρα από την αναβάθμιση στο κινητήριο σύνολο, η ABT προσφέρει επίσης προαιρετικά βελτίωση στο σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου που χαμηλώνει την απόσταση του από το έδαφος 20 χλστ. μπροστά και 25 χλστ. πίσω. Μέσω μιας άλλης επιλογής στο σύστημα ανάρτησης, το αμάξωμα μπορεί να «χαμηλώσει» έως και για 45 χλστ., δίνοντας στο αυτοκίνητο καλύτερο κράτημα χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βάρους και εμφάνιση «σκέτη αμαρτία». Τέλος, λόγω  της νέας ιπποδύναμης, η ΑΒΤ προσφέρει στο Golf R και νέα φρένα.

Και στον τομέα της εμφάνισης όμως η ABT δεν έμεινε άπραγη. Προσέφερε λοιπόν  στο Golf R μια σειρά από επιλογές όπως: DR ή ΕR-C τροχούς σε μια ευρεία γκάμα επιλογών χρώματος και μεγέθους , πλαϊνές ποδιές, νέας σχεδίασης διαχύτη και σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις.

Πώς σας φαίνεται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw